Csarnok építés olcsón

A STEEL-ÉP Kft. Kelet-Magyarországon az egyik legfejlettebb olyan ipari vállalkozás amely az acélszerkezetes épületek kivitelezése, létrehozása és tervezése területén a legkiemelkedőbb. Weboldalunk, a steelepkft.hu célja, hogy önnek sikerüljön jobban megismernie minket és csapatunkat válassza a csarnok építési munkánkra. Csapatunk segít megoldani a  szakterülettel összefüggő problémáját és minőségi szolgáltatásaink által komplex megoldást biztosítunk egészen a kivitelezésig.

Csarnok építés végtelenül alacsony áron elérhető a steelepkft.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk ha ön is profi csarnoképítő szakembereket keres. Reméljük önt is nemsokára partnereink között üdvözölhetjük. Az épületek statikai és építész tervei profi tervező csoportunk kezébe kerül. Szerkezeteink mind üzemileg hegesztett, festett, helyszínen csavarozott kapcsolatokkal látják meg a napvilágot. A szerkezet típusától és megterhelésétől függően hagyományos festést, tűzgátló festést vagy tűzhorganyzás is tudunk biztosítani. A kivitelezési munkák elvégzéséhez modern és újszerű gépesítéssel rendelkezünk, vagyis 24 tonna teherbírású kamionunk , ADK 80- as darunk, kisbuszok, guruló állványok, élhajlító, és egyéb szerszámok is a rendelkezésünkre állnak.

A Ralda-Fém Kft 2004-ben családi vállalkozásként jött létre, majd 2011-től STEEL-ÉP Kft. néven tevékenykedik. A cég csakis magántőkéből jött létre és azóta is fejlődik. Fő tevékenységünk az építőipari kivitelezések készítése vagyis vállalunk akár daruzott és daruzatlan acélszerkezetes csarnokok építését is, ezért megéri hozzánk fordulni. Bővebb leírást és további információkat a steelepkft.hu weboldalon talál ahol referenciáink megtekintésére is lesz lehetőség, valamint ide kattintva az árakat is megtalálhatja.