Csatlakozz a város legjobb felszolgáló csapatához!

Ha rendezvényt szervez, de nincs elég pincér a szállóban, szakképzet és hozzáértő munkaerőre van szüksége, akkor mi segítünk Önnek. A Kölcsönpincér ugyanis lelkes felszolgálókat kölcsönöz Budapest színvonalas szállodáiba és különféle vendéglátó egységeibe alkalmi munkákra. A mi célunk, hogy közreműködéseddel még tovább építsük a város legösszetartóbb csapatát. Vár a vendéglátásban alkalmi munkavállalással foglalkozó ügynökség legjobbja!

A felszolgáló munka a legjobb szállókban adott általunk, ugyanis segítségünkkel többnyire igényes és neves helyeken van lehetőség munkát vállalni. A helyszínek minimum négy, vagy öt csillagos budapesti szállodák, valamint ismert, első osztályú éttermek. A rendezvények lehetnek házon belüliek és házon kívüliek is. A házon kívüli helyszínek esetében beszélhetünk múzeumokról, a parlamentről és nagykövetségekről is. Azok, akik minimális tapasztalattal rendelkeznek a felszolgálás terén, elsőként reggeliztetéseken fognak dolgozni, a későbbiekben  rendezvényeken és vacsorákon.

Ha a felszolgáló munka során teljesítményeddel, lelkes munkáddal kivívod a megbízó partner elégedettségét, akkor rövid időn belül beosztunk időben hosszabb, valamint szaktudásban magasabb elvárást igénylő rendezvényekre. Ilyen rendezvény lehet egy csoportos ebéd, vacsora, esküvő, állófogadás, házon kívüli rendezvény, gálavacsora és így tovább. Ahhoz, hogy munkát vállalj természetesen meg kell felelni pár elvárásnak. Kell szakirányú felszolgáló végzettség, tapasztalat, de elengedhetetlen a vendégközpontú gondolkodás és az elhivatottság is.

Ha felszolgáló munkát keresel, ha jó fizetésre szeretnél szert tenni, akkor vár a Kölcsönpincér csapata! Amit mi kínálunk az a rugalmas munkaidő, változatos helyszínek, kihívás és szakmai tapasztalat szerzése színvonalas helyszíneken, bérezés nettó órabérben.