Csoda szép zöld gyep, egész évben

Egyre többen szeretnének egész évben kellemes zöld pázsitot látni a kertben, amivel lehetőleg nem kell sokat vesződni. A műfű tökéletes alternatíva erre.  A megfelelően telepített műfű nem csak esztétikus látványt nyújt, de nem kell a gondozása miatt sem aggódni.

Zöld Korona Garden Kft. fő tevékenységei közt a műfű értékesítése és telepítése, illetve a parképítés, zöldterület-kezelés és egyéb kertészeti tevékenységek állnak. A cég nagy energiát fektet a környezetvédelemre és a zöld területek növelésébe. Nem csak értékesítik a műfüvet, hanem a teljes telepítést is lebonyolítják, mindezt nagy szakértelemmel és kitűnő géppark alkalmazásával, így akár nagyszabású megbízásokat is elvállalnak. Márpedig megbízásokból bőven akad, ugyanis egyre többen igényelnek gyönyörű zöld gyepet. A műfű erre tökéletes megoldás, mivel egész évben csodásan pompázik, így a kertben töltött minden pillanat öröm lesz. A műfüvet nem kell locsolni, sem rendszeresen füvet nyírni. A háziállatok sem tesznek benne kárt és a vakondtúrások megjelenésétől sem kell tartani, mivel a vakond nem tudja áttörni. A műfű telepítését szakemberre kell bízni, hiszen a munkafolyamat nem csak abból áll, hogy leterítik a műfüvet.

A műfű telepítésének első része az alépítmény létrehozása. Ehhez szükség esetén tíz-tizenkét centiméter vastagságban le kell szedni a felső földréteget, majd zúzott kőréteg kerül a helyére, mely lapvibrátor által van tömörítve. Végül mindezekre geotextil kerül. Miután megtörtént a megfelelő alapozás, speciális ragasztó használatával felkerül a műfű. Ugyanakkor teraszra és betonra is telepíthető műfű. Tiszta vízzel könnyedén le lehet mosni, ezenkívül különösebb törődést nem igényel. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a zoldkoronagarden.hu weboldalra!