Csökkentse a vízfogyasztást könnyedén infrás csapteleppel!

A folyamatosan dráguló közüzemi költségek mellett a víztakarékosság és a vízfogyasztás csökkentése mindenki érdeke, hiszen senki nem szeretne egyre nagyobb és nagyobb összegeket kifizetni. A vállalatunk által biztosított infrás csaptelep, a Water Saver egy olyan vízfogyasztás csökkentő megoldás, ami képes a víz felhasználását akár 60, sőt 70 százalékkal is csökkenteni, ami ugyebár több tízezer forintos megtakarítást is jelenthet évi szinten.

A nagyszerű és rendkívül praktikus infrás csaptelep működése az infra által vezérelt csapon alapul, tehát nem lesz többé vízcsöpögés, enyhén csordogáló víz, feleslegesen nagy nyomás és semmi más olyan tényező ami feleslegesen pazarolja a vizet és növeli a számlánkat. Az akár 70 százalékos vízmegtakarítás egy átlagos otthonban pedig nem kevesebb, mint 50 ezer víz és csatornadíj megtakarítást is eredményezhet, tehát egy olyan befektetésről van szó, mely sokszorosan megtérül majd és ami kényelmesebbé teszi a hétköznapokat.

Az infrás csaptelep valóban végleges megoldást jelent az olyan esetekben, amikor akaratunk ellenére használjuk a vizet például mosakodás, fogmosás, mosogatás esetén. Talán nem is tűnik fel, de ilyen alkalmakkor akár több liter víz is teljesen feleslegesen megy veszendőbe. Az infrás csaptelep által így nem csak a pénztárcánkat tudjuk óvni, hanem a környezetünk védelme érdekében is teszünk valamit. Ami pedig az egyik legfontosabb előnye az infrás csaptelepnek, hogy az egészségünket, gyermekeink egészségét is óvhatjuk általa, hiszen nem kell érintkezni a csapteleppel, ahol sokszor vírusok é baktériumok is megtelepedhetnek.

A Water Saver összességében tehát egy olyan infrás csaptelep, mely óvja egészségünket, környezetünket és pénzünket is. Néhány egyszerű lépésben pedig máris felszerelhető és azonnal használható is. Forduljon hozzánk bizalommal és éljen ezzel a nagyszerű befektetéssel, mely rövid idő alatt sokszorosan megtérül!

Forrás: Infrás csaptelep