Csoportos utasbiztosítás a legjobb áron

Az utazásbiztosítás megkötésének fő oka az anyagi biztonság, ha visszamondják utazását, ha külföldi orvosi kezelésre szorul, vagy poggyászuk elveszlik, ellopják vagy megsérülnek az utazásuk során. Éppen ezért ha családdal indul útnak, kössön csoportos utasbiztosítást.

Csoportos utasbiztosítás elérhető az axa-assistance.hu weboldalon tehát megéri benézni hozzánk ha családdal, barátaival vagy munkatársaival utazik, hiszen nálunk olcsón köthet majd utasbiztosítást az egész csoportnak.  Rengeteg más előnye is létezik az utasbiztosításnak a fent említetteken kívül, de a különböző csomagok eltérő előnyöket és fedezeti szinteket tartalmaznak – ezért fontos hozzánk fordulni, mert mi az Ön körülményeihez és igényeihez igazítjuk ezeket a csoportos utasbiztosításokat. Egész évben aktív utazási biztosítást kötünk önnek külföldi utazásokhoz Önnek és gyermekei számára – akár együtt, akár külön utaznak. Mindez egyetlen biztosítási rendszer kereteiben, ezért forduljon hozzánk, ha egész évre be szeretné magát és családját biztosítani.

Az AXA ASSISTANCE online utazási biztosítása minden korosztály számára alkalmas. Számos jobbnál jobb kedvezményt biztosítunk a fiatalabb generáció számára, a családoknak, a csoportos utazóknak és mindemellett még az idős emberekre gondoltunk, így nekik is külön biztosítási csomaguk lehet. Bővebb leírásért és a teljes szolgáltatás listánkért mindenképpen keresse fel az axa-assistance.hu weboldalt mert itt mindent megtudhat amire szüksége lehet és igénybe veheti utasbiztosítás kalkulátorunkat is, amivel megnézheti, hogy önnek éppen melyik típusú utasbiztosításra lenne leginkább szüksége. Kérdéseivel bátran forduljon segítőkész ügyfélszolgálatunkhoz, és csapatunk minden feltett kérdésre nagyon szívesen válaszol.