Csöppnyi tehetségek a gyerek modellek

Sokat hallott már olyant, hogy igazi tehetség csak a szülei nem vették komolyan, esetleg saját tapasztalatokkal is rendelkezik. Akkor itt az alkalom, hogy a gyermeke számára megadjon minden lehetőséget.

Gyerek modellek jelentkezését várjuk a www.kasszandra.hu weboldalára kattintva. Amennyiben még nem múlt el a gyermeke 16 éves, akkor látogasson el a honlapunkra és pár kattintás által kitöltheti a jelentkezési lapot. A jelentkezési lap mellé még várunk egy fényképet a versenyzőről. A jelentkezés által nem csak szépségversenyeken való részvételre lesz lehetősége a gyermeknek, hiszen amennyiben beválogatják, az adatait eltároljuk a Menő Manó Gyermekmodell Management adatbankjába, és további lehetőségek nyílhatnak meg előtte. A jelentkezését megteheti a weboldalunkon, e-mailben, de akár személyesen is. A csapatunk az ország különböző pontjain tart válogatókat. Ezeknek a helyszínéről és időpontjáról a honlapunkon található menü pont alatt talál bővebb információt. Amennyiben a jelentkező elnyeri a tetszésünket, akkor 8-10 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot, és elkészítjük a szerződést. Ezt követően, már vár a csillogás.

Egy előre egyeztetett, időpont után sorozat fotózásra hívjuk, melyből később közösen kiválasztjuk a legjobb felvételeket. Ezek a fotók szerepelnek majd, az országos szépségversenyen. Ahol nem csak fotón, de személyesen is bemutatkozik a kis versenyző, és megmutatja tudását. Attól függetlenül, hogy a versenyen milyen helyezést sikerült elérni, az ügynökség adatbankjában eltároljuk az gyermekek adatait, és ezt követően bármikor előállhat egy újabb lehetőség. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akkor keressen fel bennünket a 0670/562-03-95 telefonszámon, illetve írhat a kasszandragyermekmodell@gmail.com e-mail címre.