CSP viszonteladóként? Hogyan lehetséges?

Aki jártas a felhős szolgáltatások világában tudja, hogy a Microsoft egyike azon szolgáltatóknak, akik minőségi és színvonalast szolgáltatást nyújtanak a területen. Ezt a szolgáltatást akár Ön is eladhatja viszonteladóként a legkisebb anyagi ráfordítással.

A CSP viszonteladóként két módon lehetséges: direkt és indirekt partnerként. A direkt modell alapjául szolgál a Microsoft munkatársaival való közvetlen kapcsolat, de az ügyfél támogatással és számlázással való háttérmunkálatok is. Ebben az esetben komoly infrastruktúrát kell bevetnie ahhoz, hogy megfeleljen vállalkozása tevékenysége a Microsoft elvárásainak. A másik lehetőség, amikor indirekt módon kívánja eladni a szolgáltatást. Ez pedig sokunk számára kedvezőbb, hiszen itt már nem kell a számlázással, fizetéssel és az  ügyféltámogatási igényekkel foglalkoznia. Az értékesítés az ami ilyenkor előtérbe kerül és csak erre összpontosíthat. A két modell közül a második a legideálisabb abban az esetben, ha a legkevesebbet szeretné fordítani a vállalkozása kezdeti költségeire, ugyanakkor, amit itt megspórol, nyugodtan a marketingre költheti, hogy a lehető legtöbbet kihozza a vállalkozásából.

A kvazar.cloud készséggel áll rendelkezésére, hiszen mi direkt módon értékesítjük a felhő szolgáltatásokat, így a minőségi számlázást, a fizetést és az ügyfél támogatást is biztosítjuk a vállalkozása számára. Komoly és több éves tapasztalattal állunk rendelkezésére, hogy a piacépítésre és a vállalkozására koncentráljon. Forduljon kollégáinkhoz bizalommal és tegye fel bátran kérdéseit, mert készséggel állnak minden ügyfelünk rendelkezésére az info@kvazar.cloud email címen vagy a +36 1 880 4400 telefonszámon. Ne feledje, hogy nálunk minden színvonalas felhős szolgáltatást megtalál, amire szüksége lehet az üzleti végfelhasználóknak.