Cyber monday – mit érdemes tudni róla?

A black friday fogalmával a legtöbb ember tisztában van, azonban a cyber monday-t jóval kevesebben ismerik. Azonban érdemes megismerkedni vele, mivel ez az esemény is komoly akciókat tartogat.

Cyber monday mindig a black friday utáni hétfői nap. Akár csak a black friday a cyber monday is az USA-ból indult ki. A cyber monday lényege az online vásárlás hatalmas akciókkal. Majdnem ugyanaz, mint a black friday, csak itt kifejezetten az internetes vásárlás kerül fókuszba. Nem csoda, hisz manapság egyre többen döntenek úgy, hogy internetes felületeken vásárolnak, mint, hogy ellátogassanak az üzletbe. Ennek számos oka lehet, leginkább, hogy kényelmes és a világ bármely pontjáról rendelhetünk, nincsenek földrajzi akadályok. Így az internetes vásárlást egyre nagyobb bizalom övezi. A cyber monday sokszor hasonló nagyságú akciókat jelent, mint a black friday, ráadásul még egy nap arra, hogy kedvezményesen beszerezhessük a nekünk tetsző termékeket.

A black friday idén november 29-re esik, míg a cyber monday december 2-ra. Ez egy kiváló alkalom arra, hogy kipipálhassuk a karácsonyi ajándékok listáját. Az online értékesítés a cyber monday napján évek óta rekordokat dönt. Azt javasoljuk cyber monday, valamint black friday napján is tekintse meg az akciókat, hiszen az eredeti ár töredékéért juthat hozzá nagyszerű termékekhez. Ha nem szeretne black friday napján számos üzletbe betérni, esetleg a nagy tömegtől tart, vagy nincs ideje akkor érdemes az online vásárlás lehetőségével élni cyber monday napján. A legtöbb üzlet, webáruház ma már rendelkezik weboldallal, így kényelmesen, otthon is tudunk vásárolni. A black.friday.hu weboldalon meg tudjuk tekinteni a termékeket és azt is, hogy melyik üzletekben találjuk meg őket.