Dilatációs profilok az interneten

Az Epo-trend alumínium dilatációs profilok és a fennmaradó munkarésprofilok, valamint az egyedi javítási profilok kizárólagos forgalmazója Magyarországon. A termékpaletta teljes körűen magában foglalja a forgó profilokat, kiegészítve egyedileg kidolgozott, az ügyfelek igényeinek megfelelő újításokkal.

Dilatációs profilok rendelhetők széles kínálatban az epo-trend.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk ha ön is régóta keres dilatációs profilokat, itt garantáltan a legjobbakat találja meg.   Az alumínium dilatációs profilok akár utólag is felszerelhetők, nem kell őket előre felszerelni. A profilokat úgy tervezték, hogy igényes környezetekben is megállják a helyüket, és nem akadályozzák a tisztítást semmilyen módon. Ha az ügyfélnek szüksége van rá, vízzáró profilmegoldás is megoldható ezzel a profillal! A CONECTO profiljai elengedhetetlenek az ipari padlók építésénél. A CONECTO dilatációs profilok vezetőélei szintén svéd acélból készülnek, egyenes vagy szinuszos kivitelben is kaphatók. A CONECTO különlegessége, hogy ezekből az alapvetően megmaradt profilokból is készülnek javítási profilok! A conecto profilok speciális alumíniumötvözetből készülnek, amely ellenáll a nagy terhelések miatti kopásnak és deformációnak is egyaránt, ezért magas minőségre számíthat.

A profil alakja miatt nem gyűjti be a szennyeződéseket, és tisztítógépekkel nagyon könnyen használható. A profilt kifejezetten nagy forgalmú objektumokhoz tervezték, mint például bevásárlóközpontok, irodaházak, szállodák, iskolák. Ellenáll a 100 kN-ig terjedő nagy terheléseknek, a profil típusától és a nyomási felülettől függően egyaránt. A profilt nagy tartósság és esztétikus megjelenés jellemzi. Amennyiben többet tudna meg erről nem kell mást tennie, mint felkeresni az epo-trend.hu weboldalt.