Ditec automata ajtó és a minőség kitárul Ön előtt

Elegáns és praktikus nyílászáró az automata ajtó. Ugyanakkor, mint más épületelemnél, itt is nagyon fontos a minőség, a megbízhatóság és természetesen a gazdaságosság. A Ditec automata ajtók maradéktalanul kínálják Önnek az összes fontos és hasznos tulajdonságot. Megbízható és gazdaságos működésükkel nagymértékben segítik vállalkozásának mindennapjait.

Az automata ajtó működésbeli sajátossága, hogy nincs szükség fizikai kontaktusra az ajtó kinyitásához. Az előre telepített automata ajtó egy vezérlő utasítására nyílik és záródik. Ez a vezérlés történhet nyomógombbal vagy mozgásérzékeléssel, illetve akár komplikált beléptető rendszer segítségével. A beléptető rendszerekhez kapcsolat automata ajtó további előnye, hogy kiegészíthető egyedi igényekkel, illetve biztonsági rendszerekkel is.

Agip benzinkút és Ditec automata ajtó
Agip benzinkút és Ditec automata ajtó

Bármelyik vezérlőt is választjuk, a Ditec automata ajtó minőségi megoldást jelent. A svéd gyártó ugyanis már több évtizede készíti a nemzetközi porondon is elismert automatikus ajtóit és kapuit. A megfelelő minőségre garancia az ISO 9001 minősítés, és természetesen minden egyes automata ajtó rendelkezik a megfelelő építésügyi vagy idevonatkozó megfelelőségi nyilatkozatokkal, minősítésekkel és engedélyekkel.

Székesfehérvári állatkórház bejáratán Ditec automata ajtó
Székesfehérvári állatkórház bejáratán Ditec automata ajtó

A Ditec automata ajtó csendesen és könnyedén siklik, megbízhatóan működik szinte bármilyen körülmények között. Egy esetleges áramszünetkor sincs miért aggódni, hiszen a beépített szünetmentes akkumulátor jóvoltából az automata ajtó jó ideig képes üzemelni külső energiaforrás nélkül is. Kivitelét tekintve az automata ajtó képes a legkülönfélébb nyílásmegoldásokhoz alakulni. Lehet egy- vagy kétszárnyú, lehet fix és mozgó ajtószárny, illetve kialakíthatunk több mozgó ajtószárnyat is. A variációknak köszönhetően az automata ajtó átjárható szélessége elérheti az 5 métert is, míg a magasság a 2,7 métert.

Tatabányai Star Áruház Ditec automata ajtóval
Tatabányai Star Áruház Ditec automata ajtóval

A Ditec gyártó esetében természetesen fontos a biztonság is. Az automata ajtó esetében ez elsősorban a rácsukódások ellen véd. Ugyanakkor a megfelelő típusú automata ajtó megfelel minden hazai elvárásnak és előírásnak ahhoz, hogy akár vészkijáratként is funkcionáljon az ANTI-PÁNIK rendszer segítségével. Felhasználási területtől függően a Ditec automata ajtó többféle nyitási sebességgel kérhető. Az otthoni, kisirodai megoldásoknál alkalmazott 0,4 m/s-tól egészen a forgalmas bevásárlóközpontok 1,6 m/s-os sebességéig válogathatunk.

Ditec automata ajtó és üvegportál a Tüzépker Kft bemutatótermében.
Tatabányai Star Áruház Ditec automata ajtóval

A Ditec automata ajtó a minőségi választás, kiválóságáról már számtalan esetben megbizonyosodtunk. Elegáns megjelenése és a varázslatos színvilága garantálja, hogy harmonikusan illeszkedik szinte bármilyen épülethez. Korszerű és elegáns Ditec automata ajtó rendszerek szebbé teszik vállalkozását. Alap esetben a ragasztott biztonsági üvegezéssel készül, de hőszigetelt, edzett vagy akár golyóálló üveggel is rendelhető. Válassza Ön is a csúcstechnológiát, és a minőség kitárul Ön előtt.