Domain regisztráció online kedvező áron!

Közönsége technikailag domain név nélkül is felkeresheti webhelyét, ha megadja az IP-címét. Mivel azonban ez számsorból áll, nehéz megjegyezni. A domain nevek segítségével a webhely könnyebben elérhető az internetezők számára, ezért érdemes megfontolni a domain regisztrációt.

Domain regisztráció várja az awh.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent erről a témáról. Egy jól átgondolt domain név segít kommunikálni projektjével vagy vállalkozásával oly módon, hogy az összhangban álljon márkája értékeivel és küldetésével. Az egyéni domain neveket használó webhelyek professzionálisabb megjelenésűek, mint az ingyenes domain névvel rendelkező webhelyek, mint például a sajátwebhely.webhelyépítő.com. A domain név birtokában egyedi és professzionális e-mail fiókokat hozhat létre, például név@sajatdomain.com. Ezenkívül egységessé teszi a prezentációt a különböző online csatornákon.

A kevésbé népszerű kiterjesztések, például az. online azonban gyakran olcsóbbak, és egyedibbé tehetik a domaint. További példák az olcsó domainekre: .tech, .site és .shop. A naponta készülő új weboldalak számának növekedésével egy-egy felső szintű domain népszerűsége is változhat a jövőben. Az országkódú legfelső szintű domain egy adott országra jellemző kiterjesztés. Két betűből áll a nemzetközi országkódok alapján. Egyes platformok segítenek megtalálni a megfelelő országkódokat, például a Szellemi Tulajdon Világszervezetének (WIPO) adatbázisa. Szemléltetésképpen a japán webhelyek .jp kiterjesztést használnak, míg a .us domainek többnyire az egyesült államokbeli webhelyekhez vannak regisztrálva, és így tovább. Amennyiben többet tudna meg erről, nézzen be bátran az awh.hu weboldalra.