Don Quijote Pizzéria – Szeged

A Don Quijote Pizzéria Szegeden 2001-ben nyitotta meg kapuit, és azóta folyamatosan azért dolgozunk, hogy fejlődni tudjunk, és hogy a kiszolgálás mindig kifogástalan legyen, emellett pedig folyamatosan új pizzák kerülnek az étlapra. Pizzériánkban akár különböző salátákat is fogyaszthat, valamint üdítő kínálatunk is igen széles, ezért érdemes lehet ellátogatni hozzánk, vagy rendelhet akár online is. Bővebb leírást a pizzákról weboldalunkon, a dqpizza.hu-n olvashat.

A Don Quijote Pizzéria – Szeged közelében elérhető kedvezményes árakkal és ínycsiklandozóan finom pizzákkal a dqpizza.hu weboldalon. Pizza rendelés előtt azt is meghatározhatja, hogy mekkora legyen a pizza, normál méretű vagy kisebb, hiszen ha kisebbet rendel, akkor 190 ft-al kevesebbet fizet majd. Ezen kívül kérheti pizzáját vékony vagy normál tésztával, illetve pizzaformában, vagy külön sütve. A csípős-csajos pizza mindenképpen a hölgyek kedvence, amely tartalmaz rózsaszínű csípős, tejfölös alapot, sonkát, kukoricát, sajtot, illetve brokkolit is így ez egy igazán ínycsiklandozó pizza, érdemes lehet megkóstolni.

Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni a pizzákról, akkor nem árthat fellátogatni weboldalunkat a dqpizza.hu-t, hiszen itt megtalálhatja a teljes kínálatot a pizzák illusztrációival és áraival együtt. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a pizzákról, vagy szeretne pizzát rendelni, akkor felveheti velünk a kapcsolatot a +36 62 422 366 telefonszámot tárcsázva, vagy kitölthet egy űrlapot a Kapcsolat menüpont alatt is. Nálunk többféle pizzával, salátával és üdítővel is találkozhat, ezért érdemes tőlünk rendelni, vagy ellátogatni pizzériánkba Szegeden. Ha házhosszállítást igényel, akkor garantáltan villámgyors és alacsony árú lesz.