Dr. Zsuffa Ákos – a Learning Innovation munkatársa

A Learning Innovation több mint 20 éve működő vállalkozás tagja, munkatársa Dr. Zsuffa Ákos is, aki többek között a Zsályaliget élménypark társtulajdonosa is egyben. A Learning Innovation cég tevékenységei között megtalálhatók a felnőttképzés, innovációs fejlesztések, tartalom- és szervezetfejlesztés és az üzleti tanácsadás is.

Dr. Zsuffa Ákos a Learning Innovation munkatársa elmondása alapján a cég minden tevékenységet elvégez, amely a megrendelő uniós forrásból megvalósítandó projektjéhez kapcsolódik  a projektmenedzsmenti munkánk szintjén. Ide tartozik a szükségletek feltárása, a fejlesztendő területek meghatározás, de a szakmai és pénzügyi előrehaladás dokumentálása is. Azt is elárulta, hogy a versenyeztetések és közbeszerzések lebonyolítását is ők végzik. De a Learning Innovation vállalkozás nem csak az Uniós pályázatokban jeleskedik, hiszen a felnőttképzés piacán is komoly szerepet játszanak az Intézményi- és programakkreditációval, amely a felnőttképzési programok szervezését és lebonyolítását is lehetővé teszi számukra. Ezen felül üzleti tanácsadással is foglalkoznak, amely keretén belül az üzleti folyamatok elemzését, vizsgálatát illetve egyes szektorok, projektek önálló vezetését, átalakítását is vállalják.

A vállalkozás sokrétűségét az is bizonyítja, hogy Kommunikációs és marketing tanácsadással is hozzájuk lehet fordulni, ugyanis a cégek és szervezetek PR, illetve marketing/kommunikációs stratégiájának kialakításában és végrehajtásában is komoly szerepet játszanak egy-egy projekt során. Végül, de nem utolsó sorban komoly feladatot vállalnak az értékesítési folyamatok és minőségbiztosítási rendszerek kidolgozásában, ellenőrzésében és fejlesztésében is. Amennyiben felkeltette érdeklődését valamelyik tevékenységi körünk forduljon hozzánk bizalommal, mert garantáltan nem bánja meg, hogy minket választott.