Dr. Zsuffa Ákos, a Zsályaliget tulajdonosa nyilatkozott!

A Zsályaliget elnevezésű pogányi kalandpark bejáratánál, ahol egy útszakaszt éppen betonoztak elmagyarázták a projekteket és azt, hogy ezeken a munkákon éppen hányan és kik dolgoznak. Bővebben erről a projektről és a városi hírekről gilvanfa.hu weboldalon olvashat.

Dr. Zsuffa Ákos, a Zsályaliget tulajdonosa megígérte 2015-ben nyolc Gilvánfái munkásuknak, hogy pogányi turisztikai beruházásokat fog kivitelezni, valamint üzemeltetni. Erről bővebben a gilvanfa.hu weboldalon is olvashat. Négy embert már kineveztünk a betonozási részhez; Pogányból Petrovics Lajos mellett Boros János és Orsós György is éppen munkálkodnak. A térség másik végén Bogdán Zsolt, Orsós Balázs, Kalányos István és Nagy László dolgozik a kalandpark betonozásán. Több mint húsz hektáros ez a Zsályaliget, így mindig van mit csinálni a területen. A tematikus park egy kisállat-show-t is magába foglal. Láthatjuk a szárnyasokat, vannak juhok, sertések, libák, kacsák – etetjük őket is, hétköznapokon is, mivel munkaidőnk nyolc és öt óra között van. A hétvégén a tulajdonosok kijönnek megetetni az állatokat.

Az embereknek tehát van biztos munkája, és megvan a munkakövetelmény, de az embereket mindig megbecsüljük, hiszen fontos munkát végeznek. Minimálbérrel szerződtettünk minden munkásunkat. Ez az összeg minden hónapban, tizedikén az átutalási bankszámlájukra kerül. Évekkel ezelőtt április 15-én hivatalosan kinyitott a kalandpark, és vendégeket fogadnak mostantól a Zsályaligeten. Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni a zsályaligetről és a pogányi kalandparkról nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat a gilvanfa.hu-t, és itt talál képeket is a projektről valamint az ott dolgozókról is. A weboldalra kattintva további fontos híreket olvashat a városról és az eseményekről.