Duguláselhárítás a lakásban

A duguláselhárítás I. kerület utcáiban 1 órán belül elérhető, ha a lakásban valahol elzáródtak a csövek. A fürdőszobában és a konyhában több ponton is kialakulhatnak dugulások, de bárhol legyen is a probléma, a tapasztalt szakembereken és a professzionális eszközökön nem foghat ki.

Mindenféle dugulás elhárítása az I. kerületben és környékén a nap 24 órájában rendelkezésre áll, hiszen tudjuk, hogy egy eltömődött mosogató vagy egy vízzel teli wc sürgős megoldást kíván. A fürdőszobában a lefolyók elzáródásának legfőbb okai a felhalmozódott haj- és szőrcsomók, az idővel a csövek falán lerakódott szappan és mosószer maradékok. A dugulás elhárítás I. kerület teljes területén éjjel-nappal igénybe vehető, ha a konyhai vagy fürdőszobai dugulások ellen a pumpa vagy a forró víz és a szódabikarbóna sem használna.

A kísérletezgetéssel legyen óvatos, főleg a zuhanytálca esetében, de a wc is gyakran esik áldozatul a házilagos próbálkozásoknak. A dugulás elhárítók I. kerület bármely részén a legrövidebb időn belül a helyszínre érkeznek még ünnepnapokon és hétvégén is. Korszerű eljárással felderítik a probléma okát, a lefolyókat pedig falbontás nélkül teszik újra átjárhatóvá.