Duguláselhárítás házi praktikákkal

Akár a mosogatónál, akár a wc-nél jelentkezik a probléma, a duguláselhárítás Dorog utcáiban rövid idő alatt és egyszerűen kivitelezhető. Sokan esküsznek a házi praktikákra, ezzel szemben a szakemberek tapasztalata inkább az, hogy az otthoni módszerek a legritkábban vezetnek eredményre, viszont annál többször okoznak további galibát.

A duguláselhárítás Dorog területén sokszor úgy történik, hogy a tulajdonosok maguk próbálnak megbirkózni a feladattal. Használnak vegyszereket, nem ritkán többfélét is, ami kifejezetten veszélyes, hiszen nem tudhatjuk, milyen reakcióba lépnek egymással a kémiai hatóanyagok. Kísérleteznek a pumpával, a szódabikarbónával, még a csőgörénytől sem riadnak vissza. A lefolyótakarítók Dorog utcáiban sok olyan esettel találkoznak, amikor a házi praktikák csődöt mondtak és tovább súlyosbították a dugulást vagy éppen a csövekben okoztak károkat.

A saját kezűleg végzett lefolyótisztítás a legtöbbször hatástalan. Hogy eláztassa a szomszédot vagy ki kelljen bontani a falat, cserélni a csöveket, senkinek sem hiányzik. Éppen ezért tanácsos a duguláselhárítás Dorog területén tevékenykedő szakembereit mielőbb értesíteni és megvárni kiérkezésüket, ami legfeljebb 2 órán belül megtörténik.