Duguláselhárító, aki tényleg érti a dolgát

Egy képzett duguláselhárító annyi különleges helyzetet oldott már meg munkája során, hogy nehéz neki újat mutatni. Valószínűleg az Ön otthonában is olyan probléma áll fenn, mely nem fog különösebb fejtörést okozni neki, azaz a lefolyó a lakás felforgatása nélkül rövidesen újra tiszta lesz.

Egy felkészült duguláselhárító szakszerűen áll hozzá valamennyi típusú duguláshoz, legyen az kül- vagy beltéren. A helyszínre kiérkezve gyorsan felméri, hogy mi állhat a probléma hátterében és hol található pontosan az elakadás gócpontja. A duguláselhárító hatékonyan dolgozik, azaz pontosan érkezik, tudja, hogy milyen eszközhöz nyúljon és odafigyel a fertőzésveszélyre is, ami a szennyezett lefolyók szerelésekor valódi kockázatot jelent.

Eszköztárában olyan magas technológiai színvonalat képviselő gépek találhatók, mint a csőkamera, a gépi spirál és a woma, melyekkel felvértezve bármilyen típusú dugulás ellen sikerrel veszi fel a harcot. A tulajdonosoknak szükségtelen aggódniuk a falbontás miatt, hiszen ez ma már az esetek 99%-ban egyéb megoldásokkal elkerülhető. A duguláselhárító nem hagy maga után felfordulást és korrekt árakon dolgozik, munkájára pedig 30 napos garanciát is vállal.