Egy flaska mindig remek meglepetés lehet

Amíg mi magunk nem szembesülünk ezzel a dilemmával, addig nem is tudjuk, néha milyen nehéz megfelelő ajándékot venni egy férfinak. A hölgyeket meglepni sokkal könnyebb, hiszen egy szép ékszer, egy hatalmas virágcsokor, vagy egy új ruha mindig biztos siker, ám az urak esetében már korántsem ilyen egyszerű a helyzet.

Ezért aztán érdemes észben tartanunk, hogy egy elegáns flaska mindig jó választás lehet. Legyen szó legénybúcsúról, vagy születésnapról, a laposüveg kifejezetten olyan ajándék, aminek egy férfi bármilyen körülmények közt tud örülni. Különösképpen igaz ez, ha egy különlegesebb flaska mellett tesszük le a voksunkat. Szerencsére ma már nincs nehéz dolgunk, hiszen a kínálat óriási. A jól bevált, szálcsiszolt ezüst modellek mellett pedig olyan egyedi darabokat is találhatunk, mint amilyen a dombornyomott mintás, vagy épp a teljesen matt fekete flaska. Bármelyik mellett is döntünk végül, feltétlenül éljünk a gravírozás adta lehetőséggel, hiszen így lesz igazán egyedi a laposüveg.

Kialakítástól függően a felirat, illetve a minta felvitele történhet hagyományos, gyémántfejes géppel, illetve akár lézeres gravírozóval is. Előbbi a klasszikus eredménnyel kecsegtet, azaz egy elegáns karcolatot alakít ki a flaska felszínén, míg az utóbbi a fedőréteg leégetésével éri el a kívánt hatást. Függően attól, hogy milyen alkalomra szánjuk, kérhetjük a név, vagy dátum felírását, ám például egy legénybúcsúra nyugodtan elengedhetjük a fantáziánkat és választhatunk egy viccesebb egysorost. Szintén kardinális kérdés a méret, tudniillik az egészen apró flaska is jó döntés lehet, ám van, amikor még a közel két literes modell is kevésnek tűnik. Ezt mindenképpen érdemes nagyon alaposan megfontolni, ugyanis ez kifejezetten olyan ajándék, amivel akkor érünk igazán célt, ha rendszeresen használja majd az ünnepelt.