Egyszerűen használható és pontos digitális alkoholszonda

Az alkoholszonda arra hivatott, hogy kimutassa egy egységnyi levegő alkoholtartalmát. Ezzel az eszközzel vélhetően kiderül, hogy a használója fogyasztott-e alkoholt a szondázást megelőző órákban.

A digitális alkoholszonda pedig a legmegbízhatóbb és legegyszerűbben használható eszközök közé tartozik. Ugyanis régebben erre a célra kémiai alkoholszondákat alkalmaztak, azonban idővel rájöttek, hogy hordoz magában némi hibalehetőséget, így inkább szűrővizsgálatokra redukálódott használatuk. A balena.hu által forgalmazott digitális alkoholszondáknál nem áll fenn ilyesfajta probléma. Ezek az eszközök kiváló minőségűek, s abszolút megbízhatók.

A hordozható, digitális alkoholszonda gyors és pontos adatokkal szolgál. LCD kijelzőjén – mely háttérvilágítással ellátott – könnyedén leolvashatók a mért értékek. A digitális alkoholszondák többnyire elemmel működnek, s hogy használójuk még egyszerűbben tudja alkalmazni, fény és hangjelzés kíséri működés közben az eszközt. A 0%-os eredmény feletti értékek veszélyzónáját is kijelzi. A balena.hu oldalon kapható digitális alkoholszonda gyakorlatilag okos szonda, hisz bizonyos idő elteltével magától kikapcsol, visszaszámol a mérés kezdetéig, s ennyi funkció mellett mégis nagyon könnyen, bárki számára kezelhető. A balena.hu teljes mértékben megbízható weboldal, mely igyekszik megrendelői vásárlását megkönnyíteni a többféle fizetési lehetőséggel, az óriási raktárkészlettel, illetve a telefonos rendelésleadással, azonban a 14 napos visszaküldési garancia is sokak számára szimpatikus lehetőség. A vásárlások alkalmával pontokat is gyűjthetnek a regisztrált vevők, melyekért később még kedvezőbb vásárlási feltétel a jutalom. Szerezze be innen digitális alkoholszondáját, hogy ne kerülhessen váratlan helyzetbe!