Elindult a S.I.S. Kft. új webáruháza az ekszij.hu!

Tíz évvel a – jelenleg is kitűnően működő, átfogó termékpalettát felvonultató – hajtastechnikabolt.hu webáruházunk indítása után úgy döntöttünk, hogy indítunk egy termékspecifikus webáruházat is, amelyben kizárólag ékszíjakat és ékszíjtárcsákat árusítunk!

Ez az új webáruházunk, az ekszij.hu!

Egyszerű, jól átlátható termékstruktúrát találtunk ki, amelyben minden felhasználó (szakmai tudás nélkül is) megtalálhatja a számára fontos ékszíjat, ékszíjtárcsát. Az egyes termékcsoportok közérthető, egyszerű termékleírással mutatják be a csoportban felsorolt termékek általános tulajdonságait.

A professzionális felhasználók termékcsaládonként csoportosítva találhatják a hasonló méretű, de különböző felhasználási célú ékszíjakat. A Méret kalkulátor funkció használatával az egyszerűbb tervezési funkciókhoz is segítséget nyújtunk. A speciális kereséseket a részletes kereső segíti. A termékek specifikációit a Technikai adatok lapfülön találhatják, vagy letölthetik a kapcsolódó katalógust a Letölthető Dokumentumok lapfülön.

Nagyon sok olyan partnerünk van, akik a hétköznapi munkájuk során nem használnak komplex hajtástechnikai elemeket és nem szeretnének túlzottan sokat foglalkozni a gépekhez szükséges szíjak paramétereivel és tulajdonságaival. Az ő számukra tökéletes a szabadszavas kereső funkciónk, ahova csak be kell írni a régi szíjon található adatokat és már meg is jelenik a kiválasztott termék…. Az ékszíjhoz tartozó ékszíjtárcsát, vagy az ékszíjtárcsához tartozó kúpos szorítót egyszerűen kiválaszthatják a kapcsolódó termék lapfülön…

Az ekszij.hu webáruházban regisztráció nélkül nem lehet vásárolni, de lehetőség van a kosár leadásakor is regisztrálni.

A kiszállítás kérhető GLS futárszolgálattal, vagy személyes átvétellel telephelyeinken. A szállítási költség a kiküldött csomag súlyától függően dinamikusan változik. A fizetési módok közül az utánvét fizetési díjas szolgáltatás, a bankkártyás, készpénzes, vagy előre utalásos fizetési mód pedig ingyenes.

Jelenleg kb. 9000 termék található webáruházunkban, de folyamatosan bővítjük a termékcsoportokat. Célunk, hogy idővel minden létező ékszíj problémára megoldást tudjunk szolgáltatni. Várjuk az Ön látogatását is az új ekszij.hu webáruházban!

Nyitási akció! Minden új regisztráló partnerünk kedvezményt kap értékhatártól függetlenül és részükre ezt a kedvezményt egész évben fenntartjuk!