Ellin Carsta legújabb regényei online

Ellin Carsta Petra Mattfeldt, a thrillerek, krimik és fiatal felnőtteknek szóló könyvek német szerzőjének álneve; történelmi szépirodalmat is ír Caren Benedikt néven. Számos regénye közé tartozik a Titkos Gyógyító bestseller és annak ugyanilyen népszerű folytatása, Az orvostudomány mestere, valamint a Draper lánya. Grapes of Gold című történelmi regénye bekerült a 2017-es Skoutz-díj szűkített listájára. Férjével és három gyermekükkel él Bréma közelében.

Ellin Carsta regényei, köztük az Új idők és A távoli remény megrendelhető a book24.hu weboldalra látogatva, tehát ha ezeket a könyveket szeretné beszerezni az írónőtől és kedvező áron szeretne ezekhez hozzájutni, érdemes benézni hozzánk. A sorozat A távoli remény című könyvvel kezdődik. Ha el szeretné olvasni az összes részt sorban, a kezdéshez érdemes megrendelni ezt a könyvet. Ugyanebben az évben, sok várakozás nélkül megjelent a második kötete is, az Új idők. A könyvsorozat ezután három éven át hat új könyvvel folytatódott. Az utolsó vagy legújabb rész A nagy távozás. Ellin Carsta Titkos Gyógyító című regénye sikeres előjáték a történelmi Hansen-sagához: gazdagon, érzelmesen és érzéki színekkel elmesélve. Erőteljes családi dinasztiát mutat be a történelem próbapadján. Hamburg 1888: Amikor Peter Hansen családi pátriárka elhunyt, fiaira, Robertre, Karlra és Georgra nagy feladat várt: Hogyan tudják biztosítani a súlyosan eladósodott családi vállalkozás fennmaradását és Hansenék társadalmi helyzetét ezekben a viharos időkben?

A Hansen-saga lenyűgöző folytatása Ellin Carsta bestseller-írótól Hamburgban játszódik 1893-ban: Zavaros évek után Hansenék pénzügyi helyzete végre stabilizálódott, és hatalomra, tekintélyre és befolyásra tettek szert. Ez elsősorban annak a gazdag termésnek köszönhető, amelyet a kameruni saját termesztésből származó kakaóbab hoz. Amennyiben érdekelné valamelyik Ellin Carsta regény, keresse fel a book24.hu weboldalt és itt mindent megtalál ezekkel kapcsolatban.