Előmosó a legjobb áron!

Az előmosás elengedhetetlen ahhoz, hogy a nyomok, karcolások és horzsolások minimálisra csökkenjenek. A kulcs az, hogy minél több szennyeződést távolítsunk el, mielőtt hozzáérnénk az autóhoz. Ehhez minőségi előmosóra van szükség.

Előmosó rendelhető kedvezményes árakkal, folyamatos akciókkal a sipom.hu weboldalon! Az előmosó termékeket felvisszük az ajtóra, és hagyjuk hatni néhány percig – az, hogy mennyi ideig hagyjuk hatni, a terméktől függ, ezért feltétlenül olvassa el a használt termék használati utasítását. Az előmosás és a habosítás érintésmentes lépés. Lágyítja a szennyeződéseket és körülveszi a nagyobb szennyeződésrészecskéket, amikor a buborékok elvonják a szennyeződésrészecskéket a festék felületéről. Ide tartoznak a szemcsék, a rovarok és a madárürülék. Ezután a habot leöblítjük. Melyik a legjobb – hab vagy előmosás? Mindkettő egyformán jól végzi ugyanazt a munkát. Ez a költségvetésen és a személyes választáson múlik. Kétségtelen, hogy a hab használata sokkal szórakoztatóbb! Viszont az előmosó lényegében ugyanazt a munkát végzi, de egy kicsit több kézi munkát igényel, kevésbé szórakoztató a használata, de olcsóbb, mivel nem igényel habos magasnyomású mosót.

Az előmosó hab vastag habtakarót hoz létre tapadóhabból néhány percig a festett felületen ülve magába zárja a szennyeződéseket. Az előmosót normál palackszivattyús permetezővel permetezzük a fényezésre. Nem hoz létre habot, csak egy folyadékot, ami nagyjából beemeli a szennyeződést, puhítja és megkönnyíti a lemosását. Permetezze az előmosót száraz festékfelületre. Az előmosás nem olyan könnyen látható a felületen, mint a hab, de próbálja meg egyenletesen eloszlatni az egész autón. Letakarva hagyja állni néhány percig, hogy megfelelően végezze a feladatát. Ha végzett, a szennyeződések nagy részét el kellett az autóról anélkül, hogy megérintené. További részleteket a sipom.hu weboldalon talál!