Előzze meg a hasi puffadást!

Sajnos egyre több és több embert érint a kellemetlen hasi puffadás, ami legtöbbször a helytelen táplálkozás, a stresszes életmód következménye. A puffadást az emésztési folyamat közben összegyűlt gyomor, illetve bélrendszeri gázok keveréke okozza. Magát a gázt pedig bizonyos szimbiotikus baktériumok, valamint élesztő gombák termelik. A bélgázok sokszor felettébb kellemetlen szagát a bennük található kéntartalmú gázok okozzák.

Hogy hogyan előzhető meg a puffadás, az bizony sokakat érint, hiszen a puffadás a férfiakat és nőket is egyaránt kínozza. A felfúvódásra mégis leginkább a férfiak hajlamosak. A puffadás, és ezt követően a bélgázok távozása normális jelenség. Még a napi többszöri távozása sem ad okot aggodalomra, ugyanis ez csak ritkán jelent egészségügyi kockázatot. Ettől függetlenül a puffadás mégis rendkívül kellemetlen. Szerencsére van hatékony, könnyedén elérhető segítség. A segítség neve: Degasin. Egy olyan speciális orvostechnikai eszközről van szó, amely hatóanyaga a szimetikon.

A Degasin által nyújtott szimetikon megtudja gátolni, de legalábbis jelentősen lecsökkenti a bélgáz képződését. Ennek köszönhetően máris enyhíteni tudja a hasi, és bélpanaszokat is. Tudni kell, hogy a puffadás elleni hatóanyag hatásmechanizmusa már tudományosan is bizonyított. Mivel lecsökkenti a gyomorbélrendszerben a légbuborékok feszültségét, így lecsökkenteni a gázképződést, a puffadást és a teltségérzést is. Persze ezzel párhuzamosan a kellemetlen gázok árnyékképzését is megakadályozza.

Ha tehát végképp elege van a kellemetlen puffadásból, illetve annak még kellemetlenebb következményeiből, akkor itt az ideje, hogy megismerje Degasin kapszulát. A fő étkezések után napi egy-két kapszula máris a segítségére lehet. A bővebb információkért keresse fel honlapunkat!