Első Magyar Jogi iroda

Jogi irodánk célja, hogy modern jogi eljárásokkal segítsük minden kedves ügyfelünk munkáját és gazdasági tevékenységét. Az, hogy irodánk Budapesten található lehetővé teszi, hogy több más irodával is tartsuk a kapcsolatot, így az ő segítségüket is igénybe véve együtt oldhatjuk meg a legbonyolultabb vitákat is.

A jogi iroda megbízható képviseletet képes biztosítani vagyonkezelés, követelésbehajtás valamint adósságrendezési ügyekben, adójogi, adóigazgatási, valamint felszámolási és végelszámolási eljárásokban is. Cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkezik, ügyfeleink ügyére pedig végig precízen figyelünk. Ha fizetésképtelenségi eljárásokról van szó, akkor jogi irodánk a következő szolgáltatásokat nyújtja ügyfeleinek: adótanácsadás, hitelezői képviselet ellátása csőd és felszámolási eljárásokban, felszámolásban és végelszámolásban tulajdonos, adós, vagy hitelező képviselése, végelszámolások lebonyolítása, illetve tanácsadás a fizetésképtelenség kezelésére. Manapság egyre többször fordul elő, hogy a gazdálkodó szervezetek nem fizetik vissza adósságaikat, ez ellen pedig jogi irodánk azt tudja tenni, hogy felszámolási eljárást kezdeményez.

Erre való jogi menedzsment szolgáltatásunk, amelynek keretén belül jogi képviseletet biztosítunk a felszámolás során. Abban is segíthetünk, ha az adós menekülni próbál a visszafizetés előtt, méghozzá kidolgozunk egy bizonyos stratégiát, aminek segítségével leszűkítjük a gazdálkodó szervezet mozgásterét. Ha kérdései lennének, egy ügyel kapcsolatban, kitölthet egy űrlapot a jogiiroda.hu weboldalon, és egy kollégánk azonnal felveszi önnel a kapcsolatot. Weboldalunkon további részleteket is olvashat, valamint irodánk dolgozóról is olvashat egy kisebb leírást.