Epilátor a legjobb áron elérhető

Az epilálás egyik legjobb előnye, hogy hosszan tartó simaságot biztosít. Az epilálás a szőrszálakat a gyökérnél fogva húzza ki, így hosszabb időre van szükség a visszanövéshez. Csak havonta egyszer vagy kétszer kell epilálnia, hogy selymesen sima bőrt élvezhessen egész nap, minden nap.

Epilátor rendelhető a digitalweb.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk még ma és megtekintheti teljes epilátor kínálatunkat szuper árakkal. Ha gyantát használ, akkor tudhatja, hogy meg kell növesztenie a szőrt mielőtt a gyantázás működni fog. Nem így van az epilálásnál. Az epilátorok jobban meg tudják ragadni az igazán rövid szőrszálakat, amelyekre a gyantázás nem képes. Valójában egyes epilátorok akár fél milliméteres szőrszálakat is eltávolíthatnak. Ezzel szemben a gyantázáshoz általában legalább 2 milliméter hosszú szőrszálakra van szükség. A gyantázáshoz képest egyes epilátorok kíméletesebbek és kevesebb fájdalmat okozhatnak. Ez azért van, mert manapság sok epilátor beépített mechanizmusokkal rendelkezik, mint például a fejek masszírozása, amelyek kevésbé idegesítik az idegrendszert.

Használhatjuk forró fürdőben vagy zuhany alatt is, ami csökkenti a fájdalmat és lazábbnak érzi magát emiatt. Az epilálás mindenképpen ideiglenes szőrtelenítő megoldás, de vannak tartós előnyei, ha hosszú távon használja őket. A gyökerek csak kevésszer nőhetnek vissza, így a szőr növekedése idővel csökken. Időközben a szőr finomabb végekkel nő vissza, mint a borotválkozásnál, így a szőrszálak puhábbak és kevésbé észrevehetőek. Az epilátorok az egész testen használhatók, beleértve a lábakat, a karokat, az arcot, a hónaljat és a bikini területét is. További információkért és részletekért nézzen be a digitalweb.hu weboldalra, és itt fellelheti majd a teljes epilátor készletet is.