Építő zselék és egyéb manikűr termékek

Ami a körömhosszabbítást illeti, manapság nagyon sok lehetőségünk van játszani – a csillogó akriloktól a lenyűgöző körömápoló effektekig a körömvilág soha nem szűnik meg az újulásban! Tehát minden eddiginél fontosabb, hogy jól megértsük az alapokat. Ha már ismeri a népszerű gél köröm választékot, úgy gondoltuk, hogy itt az ideje, hogy válaszoljunk az építő gélek körüli leggyakrabban feltett kérdésekre.

Építő zselék rendelhetőek kedvezményes áron a marilynails.hu weboldalon, tehát kattintson ide még ma és megtalálhatja a teljes zselé készletet az árakkal és a kiszállítási információkkal együtt.  Szeretné megtudni a gél manikűr előnyeit? Vagy azt, hogy a gél vagy az akril jobb az ügyfelek számára? Olvasson tovább, hogy megtudja! Az építő gél az, amit akkor használ, ha hosszúságot, vastagságot vagy erőt szeretne adni a körömnek. Az építő zselét felviheti természetes körmökre fedés céljából, vagy használhatja körömhegyekkel kiterjesztések vagy javítások létrehozásához. Az építő zselével készített manikűr akár három hétig is eltarthat, de ez gyakran attól függ, hogy melyik márkát használja és milyen jól alkalmazza – és főleg hogy milyen jól távolítja el a régi lakkot.

Arról is gondoskodnia kell, hogy a megfelelő LED vagy UV körömlámpát használja a megfelelő ideig. Amikor az építő gél kezd nőni, ugyanúgy feltöltheti, mint az akrilt, vagy eltávolíthatja a készletet, és azonnal felvihet egy másikat – feltéve, hogy a köröm még mindig jó állapotban van. Körömtechnikusként valószínűleg az ügyfelek nagy része megkérdezi, hogy az építő gél jobb-e a körmüknek, mint az akril. Erre a kérdésre azonban nehéz válaszolni, mivel gyakran személyes preferenciákról van szó. További részletekért és információkért érdemes benézni a marilynails.hu weboldalra.