Erekciós zavarok és spermium koncentráció

A közhiedelemmel ellentétben az erekciózavarok nem csupán az idősebb korosztályt érintik. A fiatalabbak, konkrétan a negyven év alatti férfiak négy-tíz százaléka küzd ezzel a problémával, amely idővel komoly önbecsülési gondokat, de akár depressziót is eredményezhet. Holott van megoldás ezekre a problémákra.

Spermium koncentráció elégtelensége és egyéb problémák esetében is van megoldás, ezért nem érdemes struccpolitikát folytatni. A merevedési zavarnak többféle típusa lehet. Ha létrejön az erekció és sikerül is azt megtartani, abban az esetben nem kell aggódni, mivel nem áll fenn merevedési zavar. Enyhe problémáról beszélünk, ha csak ritkán tapasztalható a probléma, az esetek nagy részében megvalósul az együttlét. Mérsékelt erekciós zavar, ha csak néha sikerül létrehozni az erekciót. Ha pedig egyáltalán nem valósul meg az erekció, vagy ha nagy ritkán igen, akkor sem tudja megtartani, abban az esetben súlyos zavarról van szó. Amellett, hogy az erekciózavarral küzdő egyénnek problémái vannak a szexuális együttlét terén, a fogantatás is problémákba ütközik.

Az erekciózavar általában lelki problémákkal is együtt jár, főleg abban az esetben, ha fiatal korban tapasztalja meg az ember. Az erekciózavar hátterében fizikai és lelki okok egyaránt állhatnak. A fizikai okok közé tartozik a magas koleszterinszint, a helytelen életmód, a dohányzás, illetve ötven éves kor felett megnő az esély az erekciózavar kialakulására. A lelki okok közt a párkapcsolati gondok, teljesítmény miatti állandó szorongás, stressz és depresszió állhatnak. A Supreme Pharmatech által kifejlesztett E271 Erexper egy liposzómás vitamin, mely a férfierő támogatására szolgál. Bővebb információkért látogasson el a supremepharmatech.hu weboldalra és tájékozódjon!