Érettségi előkészítő alacsony áron

Úgy érezheti tanulás közben, hogy megérdemel egy csemegét, és ez valóban hatással lehet az energiaszintre és az összpontosításra, tehát jutalmazza meg magát valami édességgel ha érettségire készül. Tartsa jól táplálva testét és agyát olyan tápláló ételek kiválasztásával, amelyekről bebizonyosodott, hogy elősegítik a koncentrációt és az emlékezetet, mint például hal, dió, mag, joghurt és áfonya.

Érettségi előkészítő elérhető az erettsegi-felkeszito.hu weboldalon méghozzá igen kedvező áron, tehát ne hagyja ki ezt a lehetőséget, nézzen be hozzánk még ma. Az érettségi napján is fogyasszon el egy jó ételt a teszt előtt, olyan ételek alapján, amelyek lassan biztosítják az energia felszabadulását. A cukor vonzónak tűnhet, de az energiaszintje egy órával később összeomlik. Győződjön meg róla, hogy minden előkészült jóval a vizsga előtt – ne hagyja az előző napra, hogy hirtelen rájöjjön, hogy nem tudja mit kell magával vinnie vagy mit kell megjegyeznie. Ellenőrizze az összes szabályt és követelményt, és tervezze meg útvonalát és menetidejét. Határozza meg, mennyi időbe telik az odaérkezés – majd adjon hozzá némi extra időt. Tényleg nem akar úgy megérkezni érettségire, hogy félúton futni kellett, vagy eltévedt. Tervezhet úgy is, hogy barátokkal vagy osztálytársakkal megy a vizsgára, amennyiben tudja, hogy pontosak.

Érettségi előkészítő
Érettségi előkészítő

Utolsó tippként ne feledje, hogy a jól hidratáltság elengedhetetlen ahhoz, hogy az agya a lehető legjobban működjön. Ügyeljen arra, hogy az érettségi során és a vizsga napján is sok vizet igyon. Győződjön meg róla, hogy az egész félév során rendszeresen átnézi és bővíti a jegyzeteket. Fontolja meg egy szójegyzék vagy jegyzetkártyagyűjtemény kidolgozását a szókincs áttekintéséhez minden órán. Sok hallgató úgy találja, hogy egy-egy órára való felkészülés napi 60-90 percig, heti öt vagy hat napon át jól felkészültnek tartja őket az érettségi idejére. Bővebb leírásért és érettségi felkészítőért nézzen be az erettsegi-felkeszito.hu weboldalra.