Esővíz szikkasztó blokk vásárlása online

A szikkasztó blokkok higroszkópos anyagok, amelyek felszívják a nedvességet a légkörből, szárazabbá téve őket. Ezek használata drasztikusan csökkentheti az edényben lévő nedvesség mennyiségét, és ezáltal csökkentheti a tartály esőjét. Ezek a nedvszívó anyagok könnyen rögzíthetők a tartályokban lévő nedvességtartalomhoz. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

Esővíz szikkasztó blokk rendelhető a sunikft.hu weboldalon, tehát nézzen be ide ha ön is ilyen esővíz szikkasztó eszközöket keres de nem szeretne túl sokat költeni. Rugalmas, stabil, könnyen kezelhető minden szikkasztó blokk. Robusztus felépítése van, hiszen 60 tonnáig terjedő terhelésre vagy 5 méteres mélységig alkalmas! A tisztítás biztosítása érdekében a földszinten az ellenőrző vezeték telepíthető. A tengelymodul bárhová felszerelhető – könnyen telepíthető teleszkópos magasságállítással. Teljes kialakításának köszönhetően egyszerű megoldást nyújt, tökéletes megoldás lehet abban az esetben, ha a rendelkezésre álló terület véges, ugyanakkor nagy kiszáradási területről beszélünk.

Az alagúttal szemközt legfeljebb 5 méter mélyen kialakíthat egy rendszert ebből a szikkasztóból blokkok egymásra rakásával, levonva a talajtakarót. A blokkok vízszintesen egymás mellett és egymás után köthetők össze. Side-by-side csatlakozások esetén oldalanként két összekötő elemre van szükség a hosszanti oldalon. Egymást követő csatlakozások esetén a rövidebb oldalhoz oldalanként egy összekötő elemre van szükség. Amennyiben többet tudna meg a szikkasztó blokkokról és rendelne is egyet nézzen be még ma a sunikft.hu weboldalra és itt a kiszállítás részleteit is megtalálhatja majd. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a szikkasztókról.