Esővízgyűjtés stílusosan!

Vannak, akik a kertben is szeretnének stílusosan tevékenykedni! A Suni Kft kínálatában több, mint nyolcvan különféle, színben formában és méretben eltérő esővízgyűjtő tartály található, így a megszokott, egyszerű zöld tartály helyett igazán dekoratív tartályban gyűjtheti a csapadékot!

Design esővízgyűjtő mindazoknak, akik a kertben is szeretik a nem mindennapi, különleges megoldásokat. Ezek a különleges kialakítású esővízgyűjtők is éppúgy hosszú élettartamra lettek kialakítva, mint a hagyományos esővízgyűjtő tartályok. A tartályok teljes mértékben újrahasznosítható anyagból készültek, így a környezetre nézve sem jelentenek veszélyt. A design esővízgyűjtő tartályok kialakításakor nem csak a környezetbarát kialakítás volt szempont, hanem a tartósság és a vonzó megjelenés is. A design esővízgyűjtők rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal. Sőt, bizonyos termékek dupla funkciósok, mivel a tartály tetején egy ültetőkosár található, amibe bármilyen növényt vagy virágot bele lehet ültetni. A Suni Kft egyik legnépszerűbb terméke az úgy nevezett Rocky fali esővízgyűjtő tartály.

A Rocky esővízgyűjtő tartály dekoratív kő hatású, így bármely kertben tökéletesen megállja a helyét. A Rocky esővízgyűjtő tartály háromféle színben elérhető, melyek a homokkő, vöröskő és a gránit. A felület döbbenetesen részlet kidolgozott, így az esővízgyűjtő felülete megtévesztésig hasonlít a kőből készült termékekre. A tartály négyszáz literes űrtartalommal rendelkezik és zárt rendszerű, ami azért előnyös, mert így a falevelek vagy a piszok nem tudnak bejutni a tartályba, csak az esővíz. A tartályt az aljánál lévő leengedő nyíláson át lehet téliesíteni! Bővebb információkért látogasson el a sunikft.hu webáruházba és tekintse meg a széleskörű kínálatot!