Euroclear termékek akciós áron!

Az Euro-Clear Kft. 2007-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vízkezelő cég, amely ipari és lakossági vízkezelő berendezések gyártásával és nagykereskedelmével foglalkozik. A háztartási víztisztító és vízlágyító berendezésektől a több 100 m3/h teljesítményű rendszerekig ivóvíz és technológiai vízkezelő berendezések tervezésével és gyártásával foglalkozunk.

Euroclear termékek és berendezések várják a bolt.agroviz.hu weboldalon, ezért keressen fel minket még ma ha ön is ilyen típusú termékeket keres.  Az elvégzett munka és több mint egy évtizedes tapasztalat alapján elmondhatjuk magunkról, hogy Magyarországon cégünk gyártotta a legtöbb háztartási, kisipari vízlágyító és vízkezelő berendezést az elmúlt években. Készülékeink kiváló minőségét mutatja, hogy termékeink nemcsak Magyarországon, hanem Európa jelentős részén is megtalálhatóak. Fő tevékenységünk ipari víztisztító, vízkezelő berendezések gyártása, főegységek, alkatrészek forgalmazása. A vízkezelő iparban szerzett sokéves tapasztalatunk alapján termékportfóliónkat az ipar és a lakosság igényeinek megfelelően alakítottuk ki. Ezt a tudást és tapasztalatot igyekszünk a legmegfelelőbb, legpraktikusabb és leggazdaságosabb vízkezelési, víztisztítási, vízjogi engedélyezési és tervezési megoldást kínálni ügyfeleinknek.

Európai készletünk előnye lehetővé teszi, hogy gyorsan és rugalmasan szolgáljuk ki a vízkezelési üzletágra szakosodott partnereink igényeit. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ivóvíz, kútvíz, hűtővíz, kazán tápvíz, ásványvíz, haltenyésztő víz, öntözővíz, valamint uszodavízkezelési és víztisztítási projektekhez használt víz terén. Amennyiben Euroclear berendezéseket rendelne nézzen be a bolt.agroviz.hu weboldalra.