Évfordulós ajándék jó áron

Készítsen egy nagyon különleges ajándékot évfordulóra, amelyet egy életen át ápolnak. A személyre szabott csillagtérkép az égen lévő csillagokat bármilyen dátumon vagy helyszínen rögzíti. Adjon hozzá személyre szabott üzenetet, hogy az ajándék szuper különleges legyen.

Évfordulós ajándék vár minden kedves érdeklődőt az emlekekore.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha ön is ajándékot keres, és valami különlegesre vágyik. Ilyen különleges ajándék a csillagtérkép is.  Készítsen pillanatképet a csillagokról azon a különleges éjszakán. Legyen az nászéjszaka, gyermeke születésének éjszakája vagy első csókjának éjszakája, örökre megörökítheti magának az évfordulót, vagy készíthet egyedi ajándékot egy különleges családtag vagy barát számára évforduló alkalmából.  Amikor megadja a különleges nap, vagy éjszaka dátumát rendszerünk csillagkatalógust használ, hogy meghatározza a csillagok helyzetét ezen a napon. Ezután pillanatfelvételt készítünk ezekről a csillagokról az egyéni csillagtérkép előállításához. Miután hozzáadta az egyedi szöveget és kiválasztotta a keretezési lehetőségeket, akkor legyártjuk a terméket, és közvetlenül Önnek vagy kedvesének szállítjuk! Ezek a csillagtérképek jól néznek ki, ha otthon vagy az irodában lógnak. Ezek a gyönyörű műalkotások beállíthatók bármilyen dátum és helyszín megemlékezésére, amelyek fontosak az Ön számára.

Ezeket a személyre szabott csillagtérképeket a színek és stílusok széles választékában kínáljuk, készen arra, hogy egyenesen a falra akaszthassa. Számos téma közül választhat a csillagdiagram számára. A testreszabott csillagdiagram megszerzéséhez egyszerűen meg kell mondania az esemény dátumát, idejét és helyét, és megtaláljuk a megfelelő csillagtérképet, amelyet kiváló minőségben nyomtatunk. Ezután igazolást küldünk jóváhagyás céljából, és örömmel kérhet bármilyen módosítást, amíg teljesen meg nem elégedett vele. További részletekért keresse fel az emlekekore.hu weboldalt.