Fa ajtó, fa erkélyajtó? Nálunk a helye!

Ha minőségi fa erkélyajtó, fa ajtó vagy bármilyen más fa nyílászáró rendszer, nyílászáró szerkezet készítése egyedi igények szerint az, ami Önt is érdekli, akkor ennek érdekében nálunk a lehető legjobb helyen jár! Akár formai, elrendezési vagy színbeli elgondolásról van szó, szakembereink a kivitelezéstől a beépítésen át készséggel állnak rendelkezésére.

Az általunk biztosított igényes, rendkívül magas minőségű fa erkélyajtó alapanyagát tekintve vetemedésmentes, három, illetve négy rétegben ragasztott, toldásmentes vagy toldott kivitelben kapható. A fa erkélyajtót emellett UV álló négy rétegű felületkezeléssel látjuk el, így rendszeres karbantartás esetén minőségét hosszú éveken át megőrzi. Kínálatunkban adott a fa erkélyajtó bukó-toló és emelő-toló kivitelben is. A bukó-toló változat előnye, hogy hatalmas üvegfelületükkel fénnyel árasztják el a házat, mozgatása pedig nagyon egyszerű. Az emelő-toló fa erkélyajtó rendszernél a nyílászáró két szárnya csukott állapotban sincs egy síkban, nyitáskor a tolható szárny a fix elé csúszik.

Amennyiben az igényesen kialakított, természetes szépségű felületekhez ragaszkodik akkor ajánljuk figyelmébe fa ajtó termékeinket is. A GMG Tech fa ajtó típusai kifejezetten esztétikus megjelenésükkel hívják fel magukra a figyelmet, de emellett kitűnő hő- és hangszigetelő tulajdonsággal is rendelkeznek. A fa ajtó termékeink szín és formaválasztéka igazán sokoldalú, így biztosan megtalálja köztük azt, amelyik maximálisan kielégíti követelményeit.

Forduljon hozzánk bizalommal és válogasson egyedülálló fából készült termékeink között, melyek rendkívül jó hang- és hőszigetelők, melyek rendszeres karbantartás esetén minőségüket korlátlan ideig megőrzik, melyek ára is nagyon kedvező! Tekintse meg honlapunkon igényes választékunkat!