Fa Emese – a hatékony vállalati működés kulcsa

Szeretné, ha cége minden korábbinál eredményesebben működne? Fontosnak tartja a szervezésre való odafigyelést, de az emberi erőforrások sem elhanyagolhatóak Ön szerint? Gondolt már arra, hogy szakszerű segítséget kérjen az egyes munkafolyamatok megtervezéséhez és profi kivitelezéséhez?

Fa Emese saját weboldala a folyamatfa.hu, mindazok számára ajánlott, akik nem találják, mit rontanak el a mindennapokban és szeretnének többet kihozni vállalkozásukból. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hiba gyakran az olyan apróságokban rejlik, amelyek mellett hajlamosak vagyunk elsőre elmenni. Hiába jó a munkahelyi környezet, ha hiányzik a motiváció és a csapat tagjai nem tudnak eredményesen együttműködni a közös célok érdekében. A HR szolgáltatások remek választásnak bizonyulnak akkor, ha a legnagyobb kihívást jelentő emberi erőforrások jobb kihasználásáról van szó.

Fontos, hogy mindenki pontosan lássa helyét a rendszerben, és a felelősség, valamint a határidőre teljesítés érdekében az egyes munkafolyamatokért felelős személyek is megnevezésre kerüljenek. Ez nem csak a projektmanagement-et szolgálja, hanem a cég megítélésében is szerepet játszik. Az egyes projektek időre történő kivitelezése nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek, és visszatérő megrendelők váljanak belőlük. Tréningek, workshopok tartásával mindenkinek sikerülhet motivációt gyűjteni, de a jobb bér-és bónuszrendszer kidolgozása is kellő erővel szokott bírni. A munkatársak teljesítményének értékelése szintén hatással van arra, miként állnak hozzá feladataik elvégzéséhez, s azt mennyire profin teszik. A hatékony üzleti működés kulcsaként érdemes a titkot az emberi erőforrásban keresni, hiszen akár a hosszú távú eredményesség is múlhat ezen.