Fa és fém konstrukciós masszázságy

A 21. század stresszes és rohanó mindennapjaiban nagyon jól tud esni egy lazító masszázs. Testi és lelki felüdülést nyerhetünk általa. Ám sokszor még az is nehezünkre esik a hosszú mindennapok után, hogy arra vegyük a fáradságot, hogy elmenjünk egy masszázsszalonba. Erre nyújtanak megoldást az összecsukható masszázságyak.

Masszázságy nagy választékát kínálja a www.masszazsoutlet.hu. Mivel 2 és 3 zónás masszázságyak fekvőfelülete teljesen megegyezik, így csak a váz és a lábakban vélhetünk fel különbségeket. Megkülönböztethetünk fa és fém konstrukciós ágyakat. Mindkettő stabil és masszív alátámasztást biztosít. A különbség általában a masszázságyak súlyában vélhetjük felfedezni. A fa konstrukciós ágyak a természet kedvelőinek, és a faimádóknak ajánljuk, ám fontos felhívnia figyelmet, hogy magas hőingadozás által megvetemedhet a váz. Így pl. szaunával egy helyiségben nem ajánlott a használata. Az alumínium vázas ágyak között fellelhetünk extra könnyű vázas ágyakat, melyek kimondottan hordozásra fejlesztettek ki. A súlya 12-13 kg között van, de a terhelhetősége eléri a 250 kg-ot. Ezek a hordozható ágyak is ugyanolyan magas kidolgozásúak, és felszereltségűek, mint a többi típus. Méretei 70 cm széles és 192 cm hosszú. Ez a nagyság extra kartámasszal 95 cm szélesíthető és plusz fejtámasszal 225 cm-re hosszabbítható meg.

Ezek a modellek ideálisak, ha pl. a szolgáltatást házhoz menve is igényelhetik a páciensek. Így nők számára is könnyedén mozgatható a munkafelület. Teljeskörű kínálatunk megtekintése érdekében kattintson a www.masszazsoutlet.hu weboldalra. Amennyiben bővebb információra van szüksége, érdeklődjön az ügyfélszolgálatunknál a +36 30/386-63-34 telefonszámon vagy írjon az info@masszazsoutlet.hu e-mail címre.