Fábián Janka könyveinek izgalmas világa

Fábián Janka zseniális módon tárja az olvasó elé a régmúlt korok világát. Könyvei könnyen emészthetők, olvasmányosak, szemben az akkor élt írókkal. Ha Ön is szívesen olvas a korábbi korokról, akkor mindenképp érdemes az író műveibe beleolvasni!

Fábián Janka írónő, eredeti nevén Mezei Johanna. Az írónő Vácott született, Őrbottyánon nevelkedett, azonban nagyon sok időt töltött gyermekként Kisnémediben is, ahol az egyik nagymamája született. Egyetemre Miskolcra, valamint Pestre járt. Angol-francia nyelvtanár végzettséggel rendelkezik. Miután elvesztette munkáját, úgy döntött, hogy megvalósítja régóta dédelgetett álmát és írói babérokra tör. Az írói álneve nagymamája iránti tiszteletből lett felvéve. Az írónő elsősorban történelmi témájú műveket ír, így nem csoda, hogy a Történelemregény-írók Társaságának tagja. Műveiben jellemzően egy család, különösen a nők küzdelmekkel teli életét mutatja be. Egy-egy eseményt nem bonyolít túl, így történetei egyáltalán nem egyhangúak. Az írónő a háborúk időszakáról is zseniális módon ír, könyveit csak nagyon nehezen tudja letenni az olvasó.

Fábián Janka azok közé az írók közé tartozik, akik kiválóan képesek visszaadni egyes korok hangulatát. Az olvasó úgy érzi, hogy visszarepült az időben és belekóstolhat az akkori emberek életébe. Az írónő kiváló érzékkel vegyíti műveiben a romantikus és történelmi szálakat. Ha Ön is kedveli a történelmű témájú regényeket, esetleg a romantikus művek kedvelője, akkor mindenképp érdemes tenni egy próbát! Ha pedig mindkettőt szereti, akkor garantáljuk, hogy nem fog megállni egyetlen Fábián Janka könyvnél! Ha szeretne bővebben tájékozódni Fábián Janka könyvei kapcsán, esetleg rendelni szeretne, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a book24.hu webáruházba!