Ferrari vezetés az Euroring pályán

A tűzpiros Ferrari némelyeknek az autók királyát testesíti meg. Ha nem is nevezhető annak, az biztos, hogy előkelő helyen szerepel az autók közt. Elvégre melyik kisfiú ne álmodozna arról, hogy felnőttkorában egy tűzpiros Ferrarival rója az utakat, aminek szélvédőjén megcsillan a napsugár.

Ferrari vezetés nem csak a felső tízezer kiváltsága. Habár a legtöbb kisfiú felnőve letesz arról, hogy Ferrari parkoljon a garázsban, azonban a vágy, hogy egy nap vezessenek egy Ferrarit, legalábbis beüljenek a volán mögé. Elérhetetlen álomnak tűnhet, azonban szerencsére egyáltalán nem az. A Ferrari az a típusú autó, amelyet minden autó rajongó dicsér és szívesen vezetne. Az Euroring pályán nem csak arra van lehetőséged, hogy vezesd a Tűzpiros, klasszikus Ferrarit, de vezetési tudásod is próbára teheted. Az olasz lóerő bomba életre szóló élményt okoz, amelyet még sokáig fogsz emlegetni. Na, de mit is érdemes tudni erről a tűzpiros lóerő csodáról? A Ferrari 458 Italia 3900 köbcentis V8 motorral rendelkezik és maximális sebessége 335 km/h. mindössze 2,7 másodperc alatt gyorsul 100 km/h-ra.

Ferrari vezetés
Ferrari vezetés

A tekintély parancsoló Ferrari 458 Italia automata váltóval rendelkezik és hátsókerék meghajtással. Az Euroring pályán te magad is megtapasztalhatod, hogy micsoda erő rejlik egy ilyen autóban. Beleülni is hatalmas élmény, hát még vezetni ezt a nagyszerű autót. Ha nem magadnak akarod az élményt, hanem van olyan családtagod vagy barátod, aki megőrül az autókért, különösen a Ferrariért, akkor őt is meglepheted egy Ferrari élményvezetéssel. Ez az az élmény, amit még nagyon sokáig libabőrösen fog emlegetni. Akár magadnak, akár másnak veszed a Ferrari élményvezetést, biztos lehetsz benne, hogy jó döntést hozol. Ha szeretnél bővebben tájékozódni, akkor látogass el az Euroring.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalálsz!