Filmbox műsorok az interneten

A Filmbox az új korszak otthoni szórakoztató élménye, amely élő csatornákat kínál a tv nézőknek és azonnali hozzáférést biztosít igény szerinti katalógusához, bármilyen internethez csatlakoztatott eszközön.

Filmbox műsora megtekinthető teljes egészében a musor.tv weboldalon ezért nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent erről a csatornáról. Az SPI International több mint húsz éve vezető színházi filmek és televíziós műsorszolgáltatója a nemzetközi piacon. Az SPI jelenleg 16 tévécsatornát üzemeltet négy kontinensen, verhetetlen VOD könyvtárral büszkélkedhet, és havonta több mint 25 millió előfizetőt tart fenn. Az SPI elkötelezett a legújabb technológiák mellett is, így a közönség mindenhol könnyedén hozzáférhet a tartalmához. A legfrissebb Filmbox alkalmazással az SPI mostantól élő hírcsatornákat kínál TV-csatornái által. Az SPI tovább javítja az otthoni szórakoztatás élményét, és új lehetőségeket fejleszt ki partnereink számára szerte a világon (Samsung, LG, Phillips, Sony és még sok más).

A Filmbox Live egy szórakoztató szolgáltatás, amelyen keresztül több száz filmet és videót nézhet meg egyetlen előfizetéssel. Megtekintheti filmkatalógusunkat a musor.tv weboldalra kattintva. A teljes tartalom megtekintéséhez, a kedvencek listájának elkészítéséhez azonban tagnak kell lennie a Filmboxnál. A Filmbox Live világszerte elérhető. Törökország, Lengyelország, Románia, Magyarország, Csehország, Szlovákia, USA, Görögország, Bulgária, Oroszország, Ukrajna, Albánia, Szerbia, Horvátország, Macedónia, Montenegró, Bosznia és Szlovénia esetében helyi előfizetéseket rendelhet. A bejelentkezés a meglévő e-mail címmel és jelszóval lehetséges ezekben az országokban, de az előfizetés csak abban az országban érhető el, ahol megvásárolta. Ha érdekli a filmbox kínálata keresse fel a musor.tv-t.