Filteres kávé és teafőző vásárlása gyorsan és egyszerűen!

A kávé egészséges ital is lehet. Filterrel főzve még jobb is lehet az Ön számára. Norvég kutatók 20 és 79 év közötti férfi és nő egészségügyi adatait gyűjtötték össze, és átlagosan 20 évig követték őket. A résztvevők beszámoltak arról is, hogy milyen típusú és mennyiségű kávét ittak –átszűrve vagy szűretlen módszerekkel, például francia eszpresszóval főzve.

Filteres kávé és teafőző rendelhető a digitalweb.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és a legjobb filteres kávéfőzőket találhatja meg méghozzá pénztárcakímélő áron. A szűrt kávé fogyasztása 15 százalékkal csökkentette a bármilyen okból bekövetkező idő előtti halálozás kockázatát mind a férfiak, mind a nők körében. De az arányok alacsonyabbak voltak, ha a kávé szűretlen volt. A szűretlen kávéhoz képest a szűrt kávé alacsonyabb kockázattal járt a szív- és érrendszeri betegségekben, az ischaemiás szívbetegségben vagy a szélütésben. A legalacsonyabb halálozási arány azok között volt, akik napi egy-négy csészével ittak. A szűretlen kávé sokkal nagyobb koncentrációban tartalmaz koleszterinszintet növelő fitokemikáliákat, úgynevezett diterpéneket, mint a szűrt kávé, ami a hatás legalább egy részét magyarázhatja.

Sok vita folyik arról, hogy a kávé íze jobb lesz-e, ha az elkészítéséhez filteres kávéfőzőt használunk. Már kaphatók vízszűrővel ellátott kávéfőzők, így a gyártók egyértelműen úgy vélik, hogy ennek van némi előnye. Kétségtelen, hogy egy csésze finom kávé nagyszerűen elindítja a napot. Egy csodálatos csésze kávé az érzékszervek ünnepe lehet, különösen, ha kiváló minőségű, pörkölt, egyedi eredetű kávébabból készítik. Amennyiben filteres kávéfőzőt keres nézzen be a digitalweb.hu weboldalra, és itt megtalálhatja a teljes kínálatot az árakkal és az illusztrációkkal együtt.