Fluormentes fogkrém + egyéb szájfertőtlenítők

Önnek is fontos a természetesség? Szeretne minél több mesterséges és káros anyagot elkerülni? Akkor minden bizonnyal a tisztálkodási szerek tekintetében is előnyben részesíti a természetes alapanyagokat tartalmazókat.

A Comvita fluormentes fogkrém + egyéb szájfertőtlenítők online is megvásárolhatók a www.fluormentes.com weboldalon. Látogasson hát el ide, és rendelje meg Ön is azt a fogkrémet, amely a tapasztalatok szerint gátolja a fogkő- és a lepedékképződést, fogszuvasodás-ellenes hatású, védi a fogínyt, segíti megőrizni a fogak fehérségét és még a kellemetlen szájszagot is képes megszüntetni. Az pedig már csak hab a tortán, hogy teljesen természetes hozzávalókból készül. Olyan alapanyagokat tartalmaz, mint a teafaolaj, a propolisz vagy a xilitol. Itt van hát az ideje, hogy Ön is leszámoljon a sok fluoriddal, amely a szervezetre számos negatív hatást gyakorolhat. A nagy mennyiségű fluorid ugyanis növeli a demencia és a Parkinson-kór lehetőségét, ahogy a hiperaktivitásét is. Agykárosodáshoz és alacsonyabb IQ szinthez vezethet. Megnövelheti a csonttörések gyakoriságát, sőt, akár még csontrákhoz is vezethet. És ez csak néhány a lehetséges szövődmények közül.

De vajon lecserélte már a fogkrémjét is? Mivel tudniillik ebben is rengeteg mesterségek anyag lehet, amelyeket így a szánkon keresztül direkt viszünk be a szervezetünkbe. De nem akkor, ha a Comvita fluormentes fogkrém mellett tesszük le a voksunkat. Amennyiben tehát Ön is szívesebben mosná a fogát egy természetes összetevőket tartalmazó fogkrémmel, akkor mindenképpen válassza a Comvita fluoridmentes fogkrémet! Ezt a nagyszerű fogkrémet és további természetes hatóanyagokkal rendelkező szájápolási termékeket is megrendelhet a www.fluormentes.com weboldal segítségével. Amennyiben azonban mégis segítségre lenne szüksége, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 70 773 3059-es telefonszámon vagy az info@fluormentes.com e-mail címen!