Fő a biztonság – http://banktechsafe.hu/!

Hogyha nagy értékeket tartunk otthonunkban, irodánkban stb., akkor nagyon fontos, hogy tudjuk, hogy biztonságban vannak és nem kell amiatt aggódnunk, hogy bárki könnyen elveheti azt tőlünk. Számos olyan vállalkozás van, amely biztonsági rendszerekkel foglalkozik, mint például a Banktech Safe Kft.

A http://banktechsafe.hu/ egy olyan weboldal, amely egy internetes áruház is egyben, ahol számos olyan termék vásárolható meg, amelyek a biztonsági rendszerek részét képezik, mint például a páncélszekrény, a faliszéf, recepciós széf és értékmegőrző, tűzbiztos széf, otthoni széf, biztonsági ajtó stb. A Banktech Safe egy olyan vállalkozás, amely már 24 éve vezető szerepet tölt be a banktechnológiában és a világszerte ismert cégek első számú hazai disztribútora. A vállalat kezdetben a az első magyar tulajdonú pénzszállító és pénzfeldolgozó vállalattal, közösen felhalmozott biztonságtechnikai és pénzkezelési tapasztalatot tovább fejlesztette és az utóbbi években egy látványos, dinamikus fejlődésnek indult, amely azóta is tart. A cég elad termékeket, hanem teljes körű szolgáltatásokat is biztosít, legyen szó biztonsági rendszerek felszereléséről, beüzemeléséről, szervízeléséről stb.

Az itt dolgozó szakemberek szintén több éves tapasztalattal a hátuk mögött nagyon sok mindent tudnak a biztonsági rendszerekről és azok működéséről. Egy integrált védelmi rendszert a kockázatoknak megfelelő biztonsági szinten alakítanak ki. A minőség és a precíz munkavégzés itt nem követelmény, hanem alapszolgáltatás. Látogasson el a http://banktechsafe.hu/ weboldalra és tudjon meg minél többet a témával kapcsolatosan. Kárdás esetén hívja a +36 1 204 66 42-es telefonszámot vagy írjon emailt az info@banktech.hu email címre, és az itt dolgozók, minden kérdésére válaszolnak majd.