Föld feletti esővízgyűjtő tartály kedvező áron

Az esőtartályok olyan tartályok, amelyek a lefolyócsatornákhoz vannak csatlakoztatva, hogy összegyűjtsék a tetőről a lefolyást. Méretük 30-100 liter, műanyagból vagy fából készülhetnek. Használhat egy nagyobb tartályt is, például esővíz gyűjtésére. Az esőtartályban összegyűjtött esővíz számos tevékenységre használható, beleértve a növények öntözését (kertek, gyep) és az autó mosását.

Föld feletti esővízgyűjtő tartály vár mindenkire a sunikft.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és rengeteg hasznos információval gazdagodhat, ráadásul a rendelést is néhány másodperc alatt elvégezheti. Az esőtartályban levő vizet ivóvíz helyett öntözésre lehet használni. Ellentétben a kezelt vízzel, amelyet „lágyítanak” oldott ásványokkal, az esővíz természetesen puha. Az esőtartályban tárolt víz jobb, mint az ivóvíz az autó mosásához és a beltéri vagy kültéri növények öntözéséhez. Csökkenti a csapadékvíz elvezetését az ingatlanból. Ezenkívül csökkenti az üledék és egyéb szennyező anyagok mennyiségét, amelyek a lefolyással együtt a közeli viharcsatornákba és a helyi patakokba kerülnének. A víz lassú felszabadulása lehetővé teszi a talajba való beszívódást, amely a viharok között vizet szolgáltat a helyi patakoknak. Az esőcsövet a lefolyó alá kell helyezni, hogy összegyűjtse az esővizet a tetőről.

Valószínűleg téglát vagy betontömböt szeretne elhelyezni a tartály alá, hogy megemelje azt, majd vágja le az esőcsövet és irányítsa a vizet a tartályba. Előfordulhat, hogy olyan átirányítót kell használnia, amely csatlakozik a lefolyóhoz és irányítja a víz áramlását az esőcsőbe. A legjobb, ha rendszeresen használja az esőtartályban lévő vizet, hogy biztosítsa a következő esőből származó víz tárolására alkalmas kapacitást. További részletekért és tartály rendelésért itt a helye nálunk a sunikft.hu-n.