Forma 1 jegy a magyar futamra előre lefoglalható

Sokan nem tudják, hogy a Forma 1 futamokra a jegyek előre lefoglalhatóak és meg is vásárolhatóak. Természetesen, akik rajongók azok tudják ezt, ám sokakat meglep, ha a kinézett helyre már nem kap jegyet a futam előtt.

Forma 1 jegy a magyar futamra is lefoglalható így csalódásoktól mentesen meg tudja venni a kiszemelt helyre a Forma 1 magyar nagydíjra szóló jegyét. A jegyek lefoglalásához és megvásárlásához a mygpticket.hu weboldalon talál információkat, ahol többek között részletesen megtekintheti a tribünöket és azok felszereltségét. Ezek mind olyan fontos információk, amelyek alapján eldönthetjük azt, hogy milyen áron, és honnan szeretnénk megnézni élőben a futamot.

Időben érdemes Forma 1 jegyet foglalni a magyar nagydíjra, mivel Magyarországon igen kedvezőek az árak, így a külföldi Forma 1 rajongók hamar elkapkodják azokat. Az idei Forma 1 jegy árak a Hungaroringen megrendezésre kerülő magyar nagydíjra már 40 eurótól kaphatóak álló jegyek a gyermekek részére. Ugyanez felnőtteknek elérhető már 80 eurótól. Természetesen lehetőségünk van ülő helyre is jegyet váltani, ám ezek azért sokkal drágább helyek. Itt a legolcsóbb jegyek gyermekeknek 50 és 248 euró között mozognak, a felnőtteknek szóló jegyet pedig 99 és 495 euró között lehet megvásárolni. Fontos tudni, hogy a gyerekjegyek a 14 év alattiak számára szólnak.

Természetesen minden Forma 1 rajongó igyekszik megszerezni a legjobb árú jegyet, amelyet meg is tud engedni magának, így érdemes online foglalnunk, mert így rendelésünk azonnal feldolgozásra kerül. A My GP Ticket honlapján minden információt meg tudunk tekinteni, ami fontos lehet a Forma 1 magyar futamára szóló jegyünk lefoglalásához. Ne felejtsünk el, közvetlenül a futam előtt tájékozódni az időjárásról sem, mert ez is nagyban befolyásolja azt, hogy hogyan is készüljünk a verseny megtekintésére.