Friss gyümölcs rendelés Szombathelyen

Az egészséges életmód egyik fontos alappillére a tápanyagokban gazdag étkezés. Nagyon fontos elegendő gyümölcsöt és zöldséget fogyasztani, melyet lehetőleg őstermelőktől érdemes beszerezni, akik nem használnak különféle vegyszereket a növénytermesztés során.  Szombathelyen nem csak vásárolni lehet friss zöldségeket és gyümölcsöket, de még a szállítással sem kell bajlódni!

Gyümölcs rendelés Szombathely városában Falussy Péter őstermelőtől és családjától. Falussy Péter már tizenkilenc éve foglalkozik zöldségtermesztéssel. Korábban csak saját családjának termesztett zöldségeket és gyümölcsöket, azonban a pozitív visszajelzések hatására úgy döntött, hogy másokkal is megosztja egészséges terményeit. Háromféle zöldségláda közül lehet választani, melyben különféle egészséges zöldségek és meglepetés gyümölcsök kapnak helyet. A hetiládát június 5-től egészen október harmincig minden héten megkapja a vásárló, összesen huszonkét alkalommal. A két heti zöldségláda összesen tizenegy alaklommal érkezik házhoz, míg a havi zöldségláda öt alkalommal. Minden zöldségláda vásárlással egy nemes ügyet támogat a vásárló.

Miért éri meg a nagy bevásárló központok helyett zöldségládát vásárolni? A nagy multik zöldség és gyümölcs kínálatával kapcsolatban nem lehet benne biztos az ember, hogy vajon használnak-e valamilyen vegyszert a termesztés során. Ráadásul a kínálatot jellemzően összetapogatják az emberek. Viszont a házhoz szállított zöldségláda esetében biztos lehet benne az ember, hogy nem nyúlt hozzá egy rakás ember és a termények sem érkeznek meg féléretten vagy rohadtan. A friss, hazai, idény zöldségek és gyümölcsök által kiválóan támogatni tudja immunrendszerét, különösen járvány időszakban. Bővebb információkért látogasson el a zoldseghazhozszallitas.hu weboldalra!