Fuchs olajok nagy választékban

A márka olyan innovatív kenőanyagok és ehhez kapcsolódó ipari specialitások gyártásával vált mára világhírűvé. Ezt a hírnevet nem mással, mint a minőséggel vívta ki magának.

Fuchs olajok széles választékban kaphatók. Megtalálhatóak köztük a motorolajok, sebességváltó olajok, motorkerékpár, kerti gép olajok, stb. Melyeket a legkorszerűbb technológiák által állít elő. A Fuchs motorolaj gyártó cég, immáron több mint 75 éves fennállással büszkélkedhet. Ám ennek a hosszas idő elteltével sem feledkezett el a gyökereiről, így a mai napig a korai időkben létrejött nemzetközi kereskedelmi kapcsolatok napjainkban is nagy szerepet játszanak a vállalat életében. A nagysikernek és a magas minőségnek köszönhetően a vállalat folyamatosan arra törekszik, hogy bővítse a terméklistáját. Ezzel is azt szeretné elérni, hogy a vásárlók legkülönlegesebb igényeit is kielégítsék. Amennyiben visszatekintünk a 90-es évekre akkor elmondhatjuk, hogy a gyártó termékpalettáján csak a kenőanyagok gyártása szerepelt. A márkáról elmondhatjuk, hogy jelentős piaci pozíciókkal rendelkezik az európai és észak-amerikai, illetve az ázsiai piacon egyaránt.

A cégről elmondhatjuk, hogy napjainkban az egyik legjobban kimagasló minőségű motorolajokat kínálja a vásárlók részére. Továbbá a Fuchs márkáról elmondhatjuk, hogy elsőnek a világon forradalmasította a motorolaj gyártást. A Fuchs XTL motorolaj titka abban lakozik, hogy a motorolaj 80-90%-os bázisolajból áll. Ennek köszönhetően ez a termék minden korábban használt szintetikus motorolaj tulajdonságait felülmúlja. A motorolajok megváltoztatására főként azért volt szükség mert a modern járművek is változtak, így megnőtt a motor teljesítménye, illetve az olajcsere periódus ideje is egyben.