Függönyvarrás, karnis szerelés, felmérés a legjobb áron!

Ha nincs sok hely az ablak egyik oldalán, akkor keressen egy olyan függönykarnist, amely ugyanolyan szélességű, mint az ablaka. Ha azonban a hely engedi, javasoljuk, hogy a függönykarnis mindkét oldalon 5 hüvelykkel nyúljon túl az ablakon. Ez biztosítja, hogy amikor a függönyök nyitva vannak, az ablaknak csak egy kis részét takarja el a szövet.

Függönyvásárlás, karnis szerelés, felmérés. A budapestfuggony.hu weboldalon mindez elérhető méghozzá a lehető legjobb áron. Függönykarnisok mérése belső rögzítéshez: Ha feszítőrudat használ, vagy más típusú karnist szerel be az ablakkeretbe vagy a kárpitba, mérje meg az ablaküveg szélességét. Kezdje a keret belső szélétől az egyik oldalon, és mérje át a keret belső széléig a másik oldalon. Végezze el ezt a mérést háromszor a fent leírtak szerint. Használja a legkisebb méretet az ablak szélességeként. Ez a függönykarnis szélességeként is szolgál. Sok függönykarnis minden szükséges tartót és rögzítőt tartalmaz. Ha külön vásárol egyet, győződjön meg arról, hogy olyan konzolokat vásárol, amelyek megfelelnek az átmérőjének, valamint az ajánlott méretű és számú csavaroknak és fali horgonyoknak (ha gipszkartonba szereli be). A választott függönykarnis típusa attól függ, hogy mit szeretne elérni a függönyeivel. A függönykarnis legelterjedtebb típusa az egyszerű egykarú függönykarnis. Egy rúdból áll, és gyakran végződéssel (a dekoratív véggel) van lezárva. Ezeket a rudakat egyetlen függönykészlet felakasztására használják bármely helyiségben.

A dupla karnisok segítenek a függönyök rétegezésében a szobában. Két különálló rúdból állnak, amelyek párhuzamosak egymással. Szeretjük a dupla függönyrudakat olyan helyiségekben használni, amelyeknek többféle célja van. Például, ha szeret filmeket nézni, érdemes lehet sötétítő függönyöket tenni a nappalijába. További részletekért nézzen be a budapestfuggony.hu-ra.