Fürdőszoba felújítás Szombathelyen

Amennyiben ön is fürdőszoba felújítás előtt áll, bátran fordulhat hozzánk Szombathelyen és környékén is. Termokraft nevű cégünk már 25 éves tapasztalattal rendelkezik, ezalatt az idő alatt pedig annyi fürdőszobát újítottunk fel sikeresen, hogy már meg sem tudjuk számolni. A Termokraft független tanácsokat tud adni, hiszen nem áll szerződésben egyik nagy márkával sem.

Fürdőszoba felújítás Szombathely környékén is elérhető kedvezményes áron, bővebb információkat pedig a termokraft.hu weboldalon olvashat. A fürdőszoba felújítás első lépése az, hogy tervet készítünk, majd a lakberendező beméretezi és kiválasztja a megfelelő bútorokat is, mi pedig ez alapján újítjuk fel a fürdőszobát. A lakberendező feladata az is, hogy figyeljen a részletekre, és felhívja a figyelmet arra, hogy mit milyen magasságban és lejtésszögben érdemes beépíteni, ezzel pedig ki lehet kerülni azt, hogy utólag kelljen javítgatni és plusz költségekbe belefutni. Télen sokkal olcsóbb a fürdőszoba felújítás, hiszen kevesebb a szakember, nyáron viszont ahogy emelkednek az igények, úgy emelkednek az árak is.

Így aki gyorsan szeretné felújítani fürdőszobáját, és pénztárcáját is kímélni szeretné, az mindenképp télen forduljon hozzánk. Két hónappal a kezdés előtt már érdemes lefoglalni minket, hogy minden ideális legyen. A teljes fürdőszoba felújítás magába foglalja a gipszkartonozást, a villanyszerelést, a szerelvényezési feladatokat, illetve a bontási- és kőművesmunkát is. Amennyiben többet szeretne megtudni cégünkről és szolgáltatásainkról, látogassa fel weboldalunkat a termokraft.hu-t. Ha kérdései lennének valamivel kapcsolatban, ezeket is felteheti nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@termokraft.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 437 1886 telefonszámot.