Furgon bérlés Ön által meghatározott időintervallumra

Manapság egyre többen ismerik fel az autóbérlésben rejlő lehetőségeket és inkább bérelnek haszonjárművet akár egy napra is, mint hogy saját autójukkal kelljen árut szállítani vagy lebonyolítani a költözést. Valljuk be, ez ésszerűbb megoldás. Az alábbiakban részletezzük miért!

Furgon bérlés egyáltalán nem megy ritkaság számba, ugyanis előfordulhat olyan élethelyzet, amikor egy nagyobb gépjárműre van szükség. Persze az aprócska személygépjárműbe is bele lehet zsúfolni a bútorokat és tárgyakat. Ezzel, azonban azt kockáztatjuk, hogy vagy autónak, vagy a bútornak esik baja. Arról már nem is beszélve, hogy az ilyen nagy méretű tárgyak szállítása személyautóval meglehetősen veszélyes vállalkozás. Persze, meg lehetne bízni egy költöztető céget, de ez általában nem olcsó mulatság, másrészt a többség szereti saját maga pakolni és szállítani tárgyait, bútorait. A furgont annyi időre bérli ki, amennyire csak szeretné. Ha mindössze egy nap, akkor egy nap. Érdemes tudni, hogy a tizenegyedik naptól egyedi árat kap, ha ilyen hosszú időre kellene a haszongépjármű.

A Green Autókölcsönző furgonjai egytől-egyig kiváló műszaki állapotnak örvendenek és hatalmas rakodótérrel rendelkeznek. A furgont általában költözködéshez bérlik ki, de az sem ritka, hogy rendezvényekre kell szállítani bútorokat, például sörpadokat, asztalokat, székeket. A furgon erre is tökéletesen alkalmas. Egy szóval cégeknek és rendezvényszervezőknek is ajánljuk. Ha szeretné megtekinteni a furgonok széles palettáját, akkor érdemes ellátogatni a greenautokolcsonzo.hu weboldalra és bővebben tájékozódni. A greenautokolcsonzo.hu weboldalon elérhetőségeket is találhat, valamint számtalan hasznos információt!