Galaxy 4 csatorna programjai egy helyen

A kisvárosi gyilkosságok egy brit bűnügyi drámasorozat, amelyet Anthony Horowitz és Douglas Watkinson adaptált a Barnaby főfelügyelő könyvsorozatának regényeiből (készítette: Caroline Graham), és az ITV két csatornáján sugározzák az 1997. március 23-i bemutató óta. A sorozat hazánkban a Galaxy 4-en tekinthető meg.

Galaxy 4 műsora vár mindenkire a musor.tv weboldalon, tehát kattintson ide, ha éppen a fent említett sorozatról szeretne többet megtudni, vagy esetleg kíváncsi, hogy hány órakor kezdődik. A sorozat különféle gyilkossági ügyekre összpontosít, amelyek a vidéki kis falvakban zajlanak a kitalált angol Midsomer megyében, valamint a vezető rendőrségi nyomozó és partnere erőfeszítéseire, hogy felderítsék a bűncselekményt, meghatározva, ki a tettes és mi a tetteik indítéka. Különböző módon azonosítja magát a többi detektív drámától, gyakran a könnyed szeszélyesség és a sötét humor keverékével, valamint figyelemre méltó hangzással, amely magában foglalja az theremin hangszer használatát a műsor tematikus dallamához. A sorozatban két főszereplő szerepelt – az 1997 -es premiertől, John Nettles Tom Barnaby nyomozó főfelügyelő (DCI), egészen a dráma 2011 februári visszavonulásáig; majd Neil Dudgeon mint DCI John Barnaby, Tom fiatalabb unokatestvére 2011 márciusa óta.

A kisvárosi gyilkosságok továbbra is népszerű a briteknél és hazánkban is, és több mint 200 országban és területen közvetítették nemzetközileg. A sorozat tehát egy detektívdráma, amely a mai Angliában játszódik. A történetek Tom Barnaby nyomozó főfelügyelő, majd utódja, John Barnaby unokatestvére erőfeszítései körül forognak, hogy megoldjanak számos gyilkosságot. A Barnaby-k számos különböző őrmesterrel dolgoznak együtt a műsor folyamán: Gavin Troy nyomozó őrmesterrel például. Amennyiben többet tudna meg keresse fel a musor.tv-t.