Gelone körömlakk a legjobb áron!

A rövid, színes, rendkívül rövid idő alatt elkészült körmök kedvelőinek egyfázisú félpermanens körömlakkokat készítettünk – ez pedig a GelOne. Ezek az intenzív színek kiváló fedést biztosítanak. Egyedülálló összetételének köszönhetően nem igényel sem alapzselét, sem felső réteget ráadásul 1 vagy 2 vékony réteget ér el egy szenzációs manikűrben.

Gelone rendelhető a marilynails.hu weboldalra látogatva, ezért bátran nézzen be hozzánk és megtekintheti gelone kínálatunkat a legszebb színekkel és a legmagasabb minőségű termékekkel. Ezt a sorozatot azoknak ajánljuk, akik masszív manikűrre vágynak, de jelenleg nem műkörmöket szeretnének. Sokkal jobban kedvelik a lányok, akik gyakrabban szeretnék változtatni a köröm színét, és a mini körmöket részesítik előnyben. GelOne – csak egy lépés a tökéletes és tartós manikűrért. Készítse elő a természetes körmöt az előkészítő oldatokkal, amelyek a levegőbe párolognak és a természetes köröm fénytelenebbé válik. Vigye fel a színt vékony állapotban, és zárja le a köröm hegyét, hogy növelje az erősségét. Gyorsan szárad UV lámpában vagy LED-ben, és azonnal erős és ellenálló fényű lesz. Ha szükséges, vigyen fel egy második vékony réteget, amely szintén megszárad a lámpában. Nagyon egyszerű és gyors, akár otthon is használhatja, ha van UV vagy LED lámpája.

Mivel a SoakOff géllak, ez a félpermanens körömlakk sorozat gyorsan és finoman távolítható el anélkül, hogy a természetes körömre hatással lenne. Csak egy pufferre van szüksége a fényes felület eltávolításához és az utolsó lépéshez, 10 Soak Off lapra, néhány csepp Removerre és egy fém kutikula eszközre. Száradási idő: UV lámpában 3 perc, LED lámpában 60-90 másodperc. További részletekért és gelone rendelésért megéri benézni a marilynails.hu weboldalra.